Martynas Mažeika: "Turime nuryti karčią piliulę"

Martynas Mažeika: "Turime nuryti karčią piliulę"

Klaipėdos "Neptūno" krepšininkai penktadienio vakarą visus maloniai nustebino, kai "Švyturio" arenoje vos per plauką neparklupdė triskart Eurolygos čempionų - Pirėjo "Olympiacos" krepšininkų (nusileido tik po pratęsimo rezultatu 81:85), tačiau sekmadienio vakarą Kaune jau patyrė daugeliui netikėtą skaudų pralaimėjimą prieš Kauno "Žalgirį" (48:86).

Tai jau buvo trečiosios "Neptūno" rungtynės per šešias, tad nenuostabu, kad klaipėdiečiai atrodė išsekę. Visgi, "Neptūno" komandos kapitonas Martynas Mažeika visko nuovargiui suversti nelinkęs.

"Negalime teisintis nuovargiu. Nežinau, kas nutiko, sunku net paaiškinti. Vieną dieną vos neįveikėme triskart Eurolygos čempionų, o kitą dieną štai toks pralaimėjimas... Skaudu taip pralaimėti, tačiau turime viską pamiršti ir žvelgti į priekį. Jei griaušimės, juk geriau nebus. Reikia nuryti karčią piliulę ir kovoti toliau. Bus dar tų kovų ir progų atsirevanšuoti, įrodyti savo vertę", - kalbėjo "Neptūno" komandos kapitonas.

Neptūniečiai jau turės kelias dienas atsikvėpti nuo rungtynių maratono - artimiausia klaipėdiečių dvikova vyks lapkričio 7 dieną (penktadienį) 21.45 val. Stambule. Čia jau laukia itin rimtas Eurolygos varžovas - "Galatasaray" ekipa.

"Nesame maži vaikai, susėsime su komandos nariais, pasikalbėsime ir viską susidėliosime į vietas. Reikia tikėtis, kad panašių rungtynių, kaip buvo su "Žalgiriu", mūsų sirgaliams nebeteks pamatyti. Tikimės, kad sirgaliai supras, jog tai sportas ir pasitaiko įvairių situacijų", - pridūrė M. Mažeika.

Atvyks aukštaūgis

Tikimasi, kad šiose Eurolygos rungtynėse "Neptūnui" jau galės padėti šiandien į Klaipėdą atvyksiantis 26-erių metų 211 cm ūgio amerikietis Keithas Bensonas. Su šiuo vidurio puolėju "Neptūnas" sudarė sutartį iki sezono pabaigos.

Lapkričio 10 dieną (pirmadienį) 18.30 val. Mažeikiuose netpūniečiai žais LKL rungtynes su vietos "Mažeikių" ekipa, o lapkričio 13 dieną (ketvirtadienį) 19.30 val. "Švyturio" arenoje bus žaidžiamos Eurolygos rungtynės su Valensijos "Basket Club" (Ispanija) komanda.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder