Mariui Stankevičiui neleis žaisti Čempionų lygos atkrintamosiose varžybose

Mariui Stankevičiui neleis žaisti Čempionų lygos atkrintamosiose varžybose

Lietuvos futbolininkas Marius Stankevičius negalės atstovauti "Valencia" (Ispanija) komandai Europos futbolo klubų Čempionų lygos atkrintamosiose varžybose, praneša Ispanijos sporto naujienų portalas marca.com.

Europos futbolo asociacijų sąjunga (UEFA) tvirtina, kad lietuvis, šį sezoną atstovavęs kitam klubui, pagal varžybų reglamentą negali būti registruojamas lemiamoms kovoms.

M. Stankevičius atkrintamosiose Čempionų lygos atrankos varžybose - ketvirtajame atrankos etape - atstovavo Genujos "Sampdoria" (Italija) komandai. Pagal varžybų reglamentą, žaidėjas tą patį sezoną tame pačiame turnyre gali žaisti kitoje komandoje nuo grupių varžybų, jei jis su ankstesne ekipa dalyvavo pirmuosiuose trijuose atrankos etapuose ir jo buvusi komanda nepateko į grupių varžybas. Apie žaidėjus, dalyvavusius tik atkrintamosiose atrankos varžybose ir vėliau perėjusius į kitą komandą, varžybų reglamente neužsimenama.

"Valencia" bando įrodyti, kad taisyklėse yra spraga, todėl M. Stankevičius turėtų būti registruotas atkrintamosioms varžyboms.

"Valencia" aštuntfinalyje susitiks su Gelzenkircheno "Schalke 04" (Vokietija) komanda. Pirmosios rungtynės vyks vasario 15 dieną Valensijoje, o atsakomosios - kovo 9 dieną Gelzenkirchene.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder