Lietuvos uostamiestyje - net Šri Lankos atstovai

Lietuvos uostamiestyje - net Šri Lankos atstovai

Rugsėjo 8-10 dienomis Klaipėdos "Neptūno" sporto salėje vyks tarptautinis jaunimo badmintono turnyras "Yonex Lithuanian Junior 2017".

Šiandien varžybos vyks nuo 9 val., rytoj nuo 10 val. planuojami ketvirtfinaliai ir pusfinaliai, sekmadienį nuo 10 val. - finalinės turnyro kovos.

Kaip ir kasmet, didžiausių sportininkų delegacijų laukiama iš kaimyninių šalių - Latvijos, Estijos, Lenkijos ir Rusijos, tačiau šiais metais turnyre jėgas išmėginti pasiryžo ir svečiai iš gerokai tolimesnių kraštų. Turnyre varžysis sportininkai iš Švedijos, Suomijos, Norvegijos, Rumunijos, Kazachstano, Izraelio, Anglijos, Portugalijos Vengrijos, Bulgarijos ir Šri Lankos.

Varžybose dalyvaus visas būrys pajėgiausių jaunųjų Lietuvos badmintonininkų, besitreniruojančių stipriausiuose Lietuvos badmintono klubuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Kretingoje ir Kelmėje. Tai puiki proga ne tik išmėginti savo jėgas varžantis su užsieniečiais, bet ir reta galimybė uždirbti pasaulio reitingo taškų Lietuvoje.

Jaunimo rinktinės nariams tai svarbi repeticija prieš artėjančius Europos jaunių (iki 17 metų) asmeninius ir komandų čempionatus.

Šis turnyras - Europos badmintono federacijos reitinginių jaunimo turnyrų ciklo etapas, o taip pat yra įtrauktas į oficialų Pasaulinės badmintono federacijos BWF turnyrų kalendorių.

Turnyrą organizuoja Klaipėdos "Viesulo" sporto centras bei Klaipėdos badmintono klubas.

Turnyro tvarkaraštis:
Rugsėjo 8 d. nuo 9:00 vyks 1 ir 2 turnyro ratai.
Rugsėjo 9 d. nuo 10.00 vyks turnyro ketvirtfinaliai ir pusfinaliai.
Rugsėjo 10 d. nuo 10:00 vyks finalinės turnyro kovos.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder