Lietuvos plaukikai varžėsi Lenkijoje

Lietuvos plaukikai varžėsi Lenkijoje

Lenkijoje, Ščecine vyko plaukimo su pelekais Europos jaunių čempionatas. Šis čempionatas Lietuvos plaukikams buvo gana sėkmingas - net keturi pateko į finalinius plaukimus.

Rinktinei atstovavo 3 klaipėdiečiai. Kaip visada geriausius rezultatus parodė Jevgenija Pronkul, plaukusi keturis nuotolius. Visus juos baigė naujais Lietuvos jaunių ir suaugusių rekordais (iš viso -8 rekordai) pagerino 50 m nėrimo jai pačiai priklausiusį rezultatą -0.18,48;50 m plaukimo su pelekais-0.20,35 ;100 m plaukimo su pelekais-0.45,05; 100 m plaukimo po vandeniu-0.41,27. 50 m nėrimo ir 100 m plaukimo po vandeniu rungtyse išsikovojo teisę į finalą, kur nėrime liko aštunta, o 100 m plaukime po vandeniu užėmė penktąją vietą.

Varžybų staigmeną pateikė Darius Laureckis, 50 m plaukime su bi-pelekais patekęs į finalą užėmęs aštuntąją vietą. Jis pirmą kartą įvykdė sporto meistro normatyvą. Karolis Daugėla pasiekė gerus rezultatus, tačiau jų nepakako užimti aukštesnei, nei 11, vietai. Visi sportininkai - nusipeniusios trenerės Felicitos Vaitkutės ugdytiniai.

Vilnietė Monika Sinkevičiutė iškovojo vietą finale ir užėmė aštuntąją vietą,. Vilniečiai Daumantas Rutulys ir Edvinas Višnevskis bei kaunietis Ričardas Eimontas tenkinosi 11 vietomis.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder