Lietuvės Europos jaunimo paplūdimio tinklinio čempionatą pradėjo pralaimėjimais

Lietuvės Europos jaunimo paplūdimio tinklinio čempionatą pradėjo pralaimėjimais

Ketvirtadienį Vilniuje prasidėjusio Europos jaunimo (iki 20 metų) paplūdimio tinklinio čempionato merginų varžybų pirmajame mače D grupėje 2011 metų Europos jaunių (iki 18 metų) bei 2012 metų pasaulio jaunimo (iki 19 metų) čempionės 18-metės Ieva Dumbauskaitė (Klaipėda) ir Monika Povilaitytė (Tytuvėnai) 1-2 (18:21, 21:15, 12:15) nusileido rusėms Kseniai Dabižai ir Anai Gorbunovai.

Mačas truko 54 minutes.

Antrajame sete rusės pirmavo 15:14, tačiau lietuvės pelnė septynis taškus iš eilės ir išlygino mačo rezultatą. Trečiajame sete Rusijos tinklininkės atitrūko 9:4 ir nebeišleido pergalės iš savo rankų.

I. Dumbauskaitė ir M. Povilaitytė ketvirtadienį 21.40 val. susitiks su latvėmis Alise Pastare ir Anete Brinke, o penktadienį – su prancūzėmis Pauline Martin ir Margaux Carrere.

16-metės kaunietės Simona Vaičiukynaitė ir Urtė Andriukaitytė pirmajame mače A grupėje 0-2 (14:21, 17:21) nusileido lenkėms Mariai Wloch ir Nataliai Gruszczynskai.

Mačas truko 36 minutes.

S. Vaičiukynaitė ir U. Andriukaitytė ketvirtadienį 20.50 val. žais su suomėmis Ida Sinisalo ir Niina Ahtiainen, o penktadienį – su italėmis Irene Enzo ir Margherita Bianchin.

Į atkrintamąsias varžybas pateks 1-3 vietas grupėse užimsiančios komandos.

Vaikinų varžybose Lietuvai atstovauja 18-metis Arnas Rumševičius (Raseiniai) ir Lukas Každailis (Tytuvėnai), kuriam rugpjūčio 15 dieną sukaks 18 metų, bei 16-metis Matas Navickas (Marijampolė) ir 17-metis Edvinas Vaškelis (Vilkaviškis).

Iš viso čempionate dalyvaus po 32 merginų ir vaikinų komandas iš 28 šalių.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder