LCC "Briedžiai" iškovojo dar dvi pergales

LCC "Briedžiai" iškovojo dar dvi pergales

LCC tarptautinio universiteto "Briedžių" ekipa, rungtyniaujanti Regionų krepšinio lygos (RKL) čempionate, nesiliauja stebinusi puikiu žaidimu - Mariaus Tamolio auklėtiniai iškovojo dar dvi pergales: išvykoje rezultatu 97:88 nukovė Akmenės SC-KK "Akmenės cementas" komandą ir namuose rezultatu 94:57 sutriuškino Kuršėnų "Granultos-Grafų baldų" atstovus.

Klaipėdiečiai, iškovoję 17 pergalių bei patyrę 7 pralaimėjimus, turnyro lentelėje tarp 14 ekipų užima aukštą ketvirtąją vietą.

Kol kas tai geriausias LCC tarptautinio universiteto sezonas per pastaruosius penkerius metus.

Tiek rungtynėse su Kuršėnais, tiek dvikovoje su Akmenės krepšininkais Klaipėdos ekipoje nesulaikomas buvo rezultatyviausias ir naudingiausias RKL lygos žaidėjas Raidas Nacius.

Į Kuršėnų ekipos krepšį jis įmetė 30 taškų (6/11 dvit., 6.7 trit. 11 atk. kam., 34 naudingumo balai), o dvikovoje su Akmenės ekipa Raidas buvo dar rezultatyvesnis - pelnė net 40 taškų (11/16 dvit., 5/13 trit., 8 atk. kam., 41 naudingumo balas).

"Tai talentingas žaidėjas. Džiaugiuosi, kad jis atstovauja mūsų universitetui", - R. Naciaus žaidimu džiaugėsi M. Tamolis.

LCC "Briedžių" ekipoje yra ir daugiau perspektyvių žaidėjų, atstovaujančių įvairaus amžiaus Lietuvos rinktinėms. Tarp jų - Žydrūnas Jurgutis (U-18 rinktinės narys), Aidas Einikis (Gintaro Einikio sūnus, U-16 rinktinės narys) ir Mantas Montvila (U-16). Pastarieji du - perspektyvūs Vlado Knašiaus krepšinio mokyklos auklėtiniai, puikiai įsilieję į vyrų krepšinį.

"Stengiamės į ekipą pritraukti ne tik klaipėdiečius, bet ir perspektyvius kitų miestų atstovus", - sakė su pertraukomis maždaug septynerius metus LCC tarptautinio universiteto ekipą treniruojantis M. Tamolis.

Artimiausias dvejas rungtynes "Briedžių" ekipa žais namuose, LCC tarptautinio universiteto sporto salėje (Kretingos g. 36). Vasario 7 dieną (penktadienį) 18 val. laukia dvikova su Kauno "United-Radijas Tau" ekipa, vasario 8 dieną (šeštadienį) 14 val. - su Kupiškio KK "Kupiškis" atstovais.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder