KU beviltiškai pralaimėjo

KU beviltiškai pralaimėjo

Lietuvos studentų krepšinio lygoje (LKL) - I vaikinų grupės komandų rokiruotė. Iki tol pirmoje LSKL turnyrinės lentelės pozicijoje buvę Klaipėdos universiteto (KU) krepšininkai pirmadienį namuose patyrė triuškinamą pralaimėjimą - net 37 taškų skirtumu - 57:94 (9:24, 14:19, 18:19, 16:32) nusileido Vilniaus universiteto (VU) komandai.

Vos aštuoniese į Klaipėdą atvykę svečiai jau per pirmąjį kėlinį susikrovė dviženklę persvarą - 24:9, o antrajame ketvirtyje jau pirmavo ir 22 taškų skirtumu - 43:21.

Po šio šalto dušo pajūrio atstovai nebesugebėjo atsitiesti, o tik dar labiau klimpo į duobę - VU žaidėjai tiesiog smaginosi taikliais metimais ir varė Klaipėdos ekipos sirgalius į neviltį.

Sostinės ekipą į pergalę vedė Laurynas Jacevičius, pelnęs 33 taškus (7/14 trit., 7 atk. kam., 6 rez. perd.), 16 taškų pridėjo Arnas Butkevičius, 14 (atk. kam.) - Domantas Pipiras, 12 - Denis Krestinin.

Klaipėdos gretose dviženklį taškų skaičių surinko tik du krepšininkai: Modestas Kumpys - 13 (13 atk. kam.) ir Valentas Tarolis - 12.    

VU išvykos rungtynėse stebinio taiklumu - tritaškius metė net 56 proc. taiklumu (pataikė 14 iš 25 bandymų), dvitaškius - 52 proc. taiklumu (22/42), baudas - 57 proc. taiklumu (8 iš 14).

Tuo tarpu aikštės šeimininkai pataikė vos 5 tritaškius iš 21 bandymo (24 proc.), 22 dvitaškius iš 44 kartų (45 proc.) ir vos 2 baudos metimus iš 7 (29 proc.).

"Mums buvo tiesiog juoda diena: ką tik darėme, viskas nesisekė. Kažkokia mistika. Varžovai mus tiesiog užatakavo taikliais metimais, o mes atrodėme prastai. Tikrai nieko panašaus nesitikėjau", - sunkiai rinkdamas žodžius kalbėjo KU treneris Mindaugas Bugys.

Visai kitokios nuotaikos tvyrojo nugalėtojų stovykloje.

"Į šį mūšį ėjome itin rimtai nusiteikę. Mums puikiai pasisekė. Didžiuojuosi savo komandos vaikinais. Parodėme charakterį, užsispyrimą ir kovingumą. Atvirai pasakius, tikėjausi kur kas rimtesnio mūšio. Ši pergalė nebuvo iš sudėtingesnių", - pabrėžė VU treneris Rimantas Kaminskas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder