Kšištofas Lavrinovičius po pergalės prieš „Anadolu Efes“: "Net jei negauname pinigų, laimėti vis tiek norime"

Kšištofas Lavrinovičius po pergalės prieš „Anadolu Efes“: "Net jei negauname pinigų, laimėti vis tiek norime"

„Kovojome, buvome nusiteikę, todėl ir pasiekėme pergalę“, – po pergalės prieš Stambulo „Anadolu Efes“ sakė Kauno „Žalgirio“ puolėjas Kšištofas Lavrinovičius.

„Mums tikrai dažnai Eurolygoje nesisekė. Aš manau, kad mūsų pajėgumas nėra prastesnis nei tų komandų, kurios pateks į Top-8”, – pridūrė Brolis.

Paklaustas apie finansinę situaciją klube ir jos įtaką žaidimui, K. Lavrinovičius kalbėjo: „Mes esame sportininkai visą gyvenimą, ir žaidžiame ne tik dėl pinigų. Žaidžiame dėl sirgalių, artimųjų, savęs. Žaidžiame, nes norime laimėti. Norisi, kad tai būtų metai, kuriuos galėtume ilgai prisiminti. „Žalgiris“ mums nemoka ne todėl, kad nenori mokėti. Tiesiog tokia situacija susiklostė“.

Rimantas Kaukėnas teigė, jog didžiuojasi komandos draugais ir tuo, jog „Žalgiris“ turi sielą.

„Nebuvo tokių rungtynių, kad nenusiteiktume. Taip ir šios. Dirbame, stengiamės. Gaila, kad neturime šansų praeiti į Top-8, bet toks gyvenimas. Didžiuojuosi, kad vyrai kovoja ir stengiasi. Mūsų komanda tikrai turi sielą, didžiuojuosi tuo“.

Mindaugas Kuzminskas pasidžiaugė, kad prie klubo vairo stojo Paulius Motiejūnas, į kurį dedamos didžiausios viltys bandant išvesti „Žalgirį“ iš finansinės krizės.

„Tai nuoširdus, geras žmogus, kuris mums nemeluos ir sakys taip, kaip yra. Tiesa šiuo metu svarbiau už viską. Kas iš to, jei žadi ir neįvykdai, geriau tiesiai šviesiai pasakyti, kaip yra. Džiaugiamės, kad jis atėjo“.

SportIN.lt

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder