Komentaras: Kodėl Collinso bėdos nebestebina

Komentaras: Kodėl Collinso bėdos nebestebina

Praėjusioje serijoje jūs matėte: 35-ąjį gimtadienį atšventęs DeJuanas Collinsas nušalintas nuo Kauno „Žalgirio“ komandos. Kol jo komandos draugai ruošėsi rungtynėms su Maskvos CSKA, amerikietis apsvaigęs grįžo į Vilnių.

Praėjus vos kelioms dienoms, Collinsas pakliuvo į televizijos ekranus, kai buvo sulaikytas neblaivus vairuojantis automobilį vidury nakties. Šie nuotykiai amerikiečiui rimčiau neatsirūgo – jis išsaugojo vietą „Žalgirio“ komandoje ir toliau laisvomis nuo krepšinio dienomis linksmino Kauno barų bei restoranų lankytojus.

Šioje serijoje matysite: vakarėlių liūtas toliau nerimsta. Jo organizme aptikta marihuanos, liaudyje „žole“ žinomos. Už tokį nusižengimą tarptautinė krepšinio federacija skyrė 3 mėnesių diskvalfikaciją. Vietą komandoje Collinsas vis dar turi.

Jeigu reiktų kurti muilo operą, „Žalgiris“ galėtų pasiūlyti bent kelias siužeto linijas, o Collinsas būtų pagrindinis veikėjas. Charizmatiškas, kai nori toks būti, mylimas merginų ir moterų, tačiau vis linkęs įsivelti į problemas, kurios filmui garantuotų gerus reitingus.

Tai, kad Collinsas nėra šventasis už aikštės ribų, seniai yra vieša paslaptis. Anksčiau jį prilaikydavo Marcusas Brownas, vyresnis už Collinsą žaidėjas, ir bene vienintelis jo autoritetas.

Šiemet? Kokie gali būti autoritetai, kai tavo draugas – pats klubo savininkas Vladimiras Romanovas?

Po to, kai Collinsas buvo nušalintas nuo komandos po incidento Kazanėje, žalgiriečiams skrendant į Maskvą Collinsas su klubo savininku lėktuve vaišinosi tauriaisiais gėrimais. Visa tai – matant kitiems komandos nariams!

Kas gi nesidžiaugtų tokiais santykiais su savo bosu? Sugeriu ir nematau problemos.

Bet kuris kitas žaidėjas, gavęs vyriausiojo trenerio spyrį į užpakalį, būtų išvytas iš komandos. Tačiau porą savaičių „atgailavęs“, Collinsas sugrįžo į komandą lyg niekur nieko. „Nuostabus“ jausmas treneriui – matyti, kad tavo žodis čia ne galutinis. Kad sportinio režimo nuolat nesilaikantis sportininkas net išvytas sugrįžta.

„Puikus“ pavyzdys jaunimui – galite gerti į sveikatą, jūsų iš komandos už tai neišmes. Reevesas Nelsonas per tą Kaune praleistą mėnesį ko gero ir prisimins tik linksmybes su Collinsu.

Sugrįžęs į komandą, Collinsas tikrai netapo šventuoju. Jis dar kelis kartus buvo išvytas iš treniruočių, kai į jas atėjo „šiltas“. Vėl – „puikus“ pavyzdys jaunimui. 

Todėl kai antradienį klubas paskelbė, kad žaidėjo organizme aptikta kanapių, tai tikrai nenustebino. To buvo galima tikėtis. Kai jauti už savęs klubo savininko palaikymą, kodėl gi neleidus sau mėgautis gyvenimu?

Kad Collinsas įkliuvo su marihuana kraujyje, „Žalgiris“ sužinojo dar gerokai iki tol, kol apie tai paskelbė viešai. Todėl iš Kauno „Baltų“ buvo pakviestas Žygimantas Janavičius, todėl Marko Popovičiusvis dažniau buvo bandomas įžaidėjo pozicijoje.

Balandžio 3-ąją Collinsas gavo oficialią trijų mėnesių diskvalifikaciją ir šį sezoną tikrai nebežais. Kitą? Kodėl gi ne. 

Save itin mylinčiam režisieriui diriguojant, serialas tęsiasi. Įsijunkite mus kitą kartą.

basketnews.lt

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder