Klaipėdos "Viesulo" gimnastėms - 13 taurių

Klaipėdos "Viesulo" gimnastėms - 13 taurių

Klaipėdoje, Žvejų kultūros rūmų sporto salėje, vykusiame jau tradiciniame meninės gimnastikos turnyre "Vasaros taurė - 2011" klaipėdietės iškovojo daugiausiai - net 13 taurių. Viešnios iš Baltarusijos pelnė penkias, vilnietės - dvi taures.

Tarp jauniausiųjų, gimusių 2004-2005 metais, dalyvių atitinkamai ant prizininkių pakylos laiptelių kopė Danielė Kesylytė, Žemyna Stočkutė ir Anastasija Kolesnik.

Tarp 2003 metais gimusių gimnasčių auksiniu medaliu buvo apdovanota klaipėdietė Julija Liuliukova, taure su bronzos medaliu - komandos draugė Augustė Klumbytė.

Tarp 2002 metais gimusių atstovių ant aukščiausio pakylos laiptelio kopė Neila Lavrenovaitė, ant antrojo - jos sesutė Ema Lavrenovaitė, ant trečiojo - Kamila Pavlova.

Tarp 1998-1999 metais gimusių dalyvių nepralenkiama buvo Airida Blaževičiūtė, antrą vietą iškovojo Mantė Šimkevičiūtė, trečią - Laura Žaldaitė.

Vyriausiųjų grupėje taure su aukso medaliu džiaugėsi klaipėdietė Ieva Šaulytė, jos komandos draugė Gintarė Mockutė liko trečia.

Pasiekimais džiaugiasi ne tik gimnastės ir jų tėveliai, bet ir jų trenerės - Julija Simonaitienė, Dovilė Novikaitė, Renata Tankevičienė ir choreografas Pavelas Fokinas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder