Klaipėdos tvirtarankių pergalės

Klaipėdos tvirtarankių pergalės

Šiauliuose vykusiame tarptautiniame rankų lenkimo turnyre "Reflex cup 2011" klaipėdiečiai iškovojo šešis: po tris sidabro ir bronzos medalius.

Klaipėdiečių pavardės skambėjo tarp daugiau nei 60 Rusijos, Latvijos ir Lietuvos tvirtarankių.

Tarp vyrų skirtingose svorio grupėse sidabro medalius iškovojo Paulius Morkūnas (iki 70 kg), Mantas Petrošius (iki 80 kg) ir Arvydas Vygontas (iki 100 kg).

Bronzos medaliais pasipuošė Mantas Petreikis (iki 80 kg) ir Deividas Kaminskis (iki 100 kg).  

Absoliučiu vyrų nugalėtoju tapo kaunietis Modestas Grigaitis.

Tarp merginų svorio per 65 kg grupėje trečiąją vietą iškovojo klaipėdietė Lina Šlymienė. Šioje grupėje lygių neturėjo planetos ir Europos čempionė šilutiškė Eglė Vaitkutė.

Jai tai buvo puiki repeticija prieš lapkričio 26-gruodžio 4 dienomis Almatoje (Kazachstanas) vyksiantį pasaulio rankų lenkimo čempionatą.

Kartu su ja į aukščiausio rango pirmenybes vyks šilutiškė Raminta Žvirblytė, šakiškis Romutis Pališkis ir Druskininkų atstovas Vidas Mikelionis.       

Pasak Lietuvos rankų lenkimo federacijos prezidento klaipėdiečio Vlado Kuizino, aukščiausių apdovanojimų tikimasi iš E. Vaitkutės.

"Ji itin atkakliai ruošėsi varžyboms, jos tikslas - apginti čempionės titulą. Tikiu, kad ši tvirtarankė tą pasiekti yra pajėgi. Tai šauni, darbšti ir užsispyrusi mergina. Aukštų rezultatų tikimasi ir iš kitos šilutiškės - Ramintos Žvirblytės bei vyriškių. Visi jie yra pajėgūs dar kartą įrodyti, kad mažos valstybės tvirtarankiai yra verti aukščiausių pagyrų ir apdovanojimų. Varžybos Šiauliuose buvo puiki repeticija prieš pasaulio čempionatą", - teigė V. Kuizinas, kuris pats net penkiolikart yra tapęs Lietuvos rankų lenkimo čempionu.

Klaipėdiečių pasirodymu Šiauliuose labai patenkintas liko Lietuvos rankų lenkimo federacijos generalinio sekretoriaus pavaduotojas Mantas Ašmonas.

"Retai būna, kad net kad 95 procentai komandos narių varžybose pasirodo labai gerai. Prie puikių rezultatų prisidėjo ir mūsų padėjėjas - UAB "Maistas sportui" atstovas Audrius Šopis", - džiaugėsi M. Ašmonas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder