Klaipėdos raumenų kalnams - nauji laurai

Klaipėdos raumenų kalnams - nauji laurai

Kaune vykusiame pasaulinės fitneso (WFF) ir kultūrizmo (WBBF) federacijų Europos mėgėjų čempionate net aštuonis medalius iškovojo Klaipėdos sporto klubo "Apelsinas" atletai.

Visos trys klaipėdiečių poros kopė ant prizininkų pakylos laiptelio: pirmoji vieta atiteko Valdui Mišeikiui ir Samantai Skulskytei, antroji - Nerijui Ročiui ir Airidai Bogdanovai, trečioji - Laurynui Šiauliui ir Rimantei Urbonaitei.

A. Bogdanova dar tapo vicečempione tarp kūno fitneso pogrupio dalyvių, Deivydas Vaivada pelnė sidabro medalį modelio pogrupyje.

Trečiąsias vietas skirtingose grupėse iškovojo S. Skulskytė (kūno fitnesas), Edgaras Baltonis (aerobinis fitnesas) ir V. Mišeikis (kultūrizmas iki 21 m.).

Vakar jau rašėme, kad Europos vicečempionėmis tapo dvi Klaipėdos "Herkaus" sporto klubo atstovės: Zita Satkauskaitė (kultūrizmo "Extream" pogrupis) ir Agnė Kaubrytė (modelių fitnesas).

Kaune vykusiose varžybose dalyvavo per 300 atletų iš 20-ies skirtingų šalių, tarp kurių buvo ir egzotiškų šalių: Argentinos, Irano bei Indijos kultūristų delegacijos.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder