"Klaipėdos nafta" vėl rems "Žuvėdrą"

"Klaipėdos nafta" vėl rems "Žuvėdrą"

Daugkartiniai pasaulio ir Europos čempionai Klaipėdos "Žuvėdros" šokėjai galės ramiai ruoštis gruodžio 8 d. Vokietijoje vyksiančiam pasaulio sportinių šokių čempionatui - jiems solidžią 50 tūkst. litų paramą nusprendė skirti valstybės valdoma AB "Klaipėdos nafta".

Trečiadienį AB "Klaipėdos nafta" generalinis direktorius Rokas Masiulis ir "Žuvėdros" klubo vadovas Romaldas Idzelevičius pasirašė naują bendradarbiavimo sutartį.

"Praėjusiais metais pasirašydami rėmimo sutartį su šiuo sportinių šokių klubu sakėme, jog stengsimės išlaikyti bendradarbiavimą ir kitais metais. Pažadą ištesėjome", - ant sutarties raitydamas parašą sakė R. Masiulis.

Jis pabrėžė, kad "Žuvėdros" veikla ir jų pasiekimai buvo atidžiai sekami. Bendrovės atstovai vyko ne tik stebėti, bet ir palaikyti šokėjų bei jų trenerių į pasaulio čempionatą, kuris vyko Lietuvoje.

"Šio klubo šokėjai valdo neeilinę energiją, užsidegimą ir aistrą šokiui. Įvertinę visa tai, suprantame, jog jie nusipelno ne tik medalių, bet ir geresnių finansinių sąlygų. Dėl to šiais metais buvo nuspręsta tęsti bendradarbiavimą ir palaikyti klubą tiek morališkai, tiek finansiškai", - sakė "Klaipėdos naftos" vadovas.

Pasak R. Masiulio, bendrovės siekis yra ne tik išlaikyti, bet kiekvienais metais vis labiau stiprinti socialinės atsakomybės politiką, orientuotą į Klaipėdos bendruomenę.

AB "Klaipėdos nafta" yra generalinė Klaipėdos krepšinio komandos "Nafta-Universitetas" rėmėja, taip pat šiemet skyrė lėšų ir uostamiesčio futbolui.

Kasmet bendrovė paramos projektams skiria daugiau nei pusę milijono litų.

"Tai - itin džiugi diena"

Romaldas IDZELEVIČIUS, Klaipėdos sportinių šokių klubo "Žuvėdra" vadovas

Esame labai laimingi, kad bendrovė "Klaipėdos nafta" tęsia šį ypatingą bendradarbiavimą. Esu labai dėkingas visam šio rėmėjo kolektyvui. Tai labai rimta bendrovė ir itin šaunus, draugiškas kolektyvas. Tai itin džiugi diena. Stengsimės nenuvilti "Klaipėdos naftos", miestiečių ir kuo geriau sudalyvauti artėjančiame pasaulio čempionate. Jam ruošiamės itin atsakingai. Ši finansinė parama bus panaudota tikslingai - rengiamai naujai programai, drabužiams, šokėjų bateliams ir panašioms išlaidoms. Ši parama - itin reikšminga. Galima sakyti, kad "Klaipėdos nafta" yra generalinė mūsų rėmėja. Iš miesto ir kitų rėmėjų mes tokių sumų nesulaukiame.

Džiaugiuosi, kad "Klaipėdos nafta" pati parodė iniciatyvą ir mums ištiesė pagalbos ranką. Šios įmonės vadovas davė mums suprasti, kad likimo valioje nepaliks mūsų ir kitąmet - stengsis daryti viską, kad šis bendradarbiavimas tęstųsi kuo ilgiau. Savo ruožtu mes pažadame, kad džiuginsime ir garsinsime Lietuvą pergalėmis.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder