"Klaipėdos nafta" rūpinasi jaunąja uostamiesčio krepšininkų karta

"Klaipėdos nafta" rūpinasi jaunąja uostamiesčio krepšininkų karta

Praėjusį Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) sezoną vicečempionais tapę ir šiemet vėl lyderių pozicijų užleisti neketinantys Klaipėdos "Neptūno-Akvaservis" krepšininkai pratęsė bendradarbiavimo sutartį su ilgamete savo partnere AB "Klaipėdos nafta".

Parašus po nauja sutartimi suraitė "Neptūno-Akvaservis" direktorius Dainius Vaitelis ir AB "Klaipėdos nafta" vadovas Mindaugas Jusius.

"Pagrindinis mūsų įmonės tikslas - prisidėti prie vietinės bendruomenės užimtumo, augimo ir sveikos gyvensenos principų propagavimo. Tai yra tam tikra socialinė atsakomybė ir duoklė Klaipėdos miestui, regiono žmonėms. Šis krepšinio klubas sudaro galimybes jaunimui užsiimti prasminga veikla, kopti laipteliais į aukščiausio lygio krepšinį. Kuo daugiau žaidėjų iš šios komandos išaugs iki pagrindinės "Neptūno" komandos lygio, tuo visiems bus geriau. Mums labai malonu prisidėti prie šios krepšinio piramidės augimo", - po sutarties pasirašymo sakė "Klaipėdos naftos" generalinis direktorius M. Jusius.

Be to, jis pasidžiaugė, kad "Neptūno-Akvaservis" ekipa ne tik auginasi jaunąją krepšininkų kartą, bet ir turi išsiugdžiusi nugalėtojų mentalitetą.

"Ši komanda visada kovoja dėl aukščiausių vietų ir tai labai vertinga. Komanda aukštu žaidybiniu lygiu garsina Klaipėdos miesto vardą, todėl ir šiemet linkime būti tarp lyderių", - akcentavo "Klaipėdos naftos" vadovas.

Gražiu ir ištikimu bendradarbiavimu pasidžiaugė ir "Neptūno-Akvaservis" direktorius D. Vaitelis.

"Jau septynioliktas sezonas, kai bendradarbiaujame su bendrove "Klaipėdos nafta". Malonu turėti tokį partnerį, kuris tave girdi ir stengiasi padėti. Mums tai labai didelė pagalba", - kalbėjo D. Vaitelis.

"Neptūno-Akvaservis" klubo atstovai pasidžiaugė, kad draugystė tarp "Klaipėdos naftos" ir krepšininkų užsimezgė dar 2000-aisiais. Šis "Klaipėdos naftos" dėmesys ir parama davė rezultatų: per tą laikotarpį po dukart iškovoti čempionų (2007 ir 2015 m.) bei vicečempionų titulai (2006 ir 2017 metais) ir bronzos medaliai (2001 ir 2002 m.).

Tituluočiausias Lietuvos nacionalinės krepšinio lygos (NKL) klubas daug metų klaipėdiečius džiugina ne tik pergalėmis, bet ir išugdomais žaidėjais, kurie sėkmingai atstovauja pagrindinei miesto komandai "Neptūnas".

"Neptūno-Akvaservis" komandos branduolį nuolat sudaro Klaipėdos universiteto studentai ir talentingiausi mūsų miesto moksleiviai.

"Neptūno-Akvaservis" krepšininkai šį NKL sezoną kol kas su 5 pergalėmis ir 3 pralaimėjimais tarp 14 ekipų užima ketvirtąjąj vietą.

Penktadienį klaipėdiečiai nuo 18 val. Palangos krepšinio arenoje rungtyniaus su vietos Palangos ekipa, o šeštadienį nuo 17 val. Klaipėdos sporto rūmuose (S. Dariaus ir S. Girėno g. 10) kausis su Kauno "Žalgirio" ekipos dubleriais.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder