Klaipėdos lengvosios atletikos mokykloje - darbų įkarštis

Klaipėdos lengvosios atletikos mokykloje - darbų įkarštis

Klaipėdos lengvosios atletikos mokykla (LAM) jau vasarą gerokai pakeis savo veidą: keičiama maniežo danga, vyksta treniruoklių salės atnaujinimo darbai, keičiami avarinės būklės gaisrinio vandentiekio vamzdynai.

Šiomis dienomis manieže burzgia traktoriai, pluša darbininkai - yra lupama prieš 13 metų patiesta jau susidėvėjusi maniežo danga "Mondo" ir tiesiama nauja danga "Conica".

"Karantino laiką stengiamės išnaudoti naudingai. Per gegužę ir birželį planuojame pabaigti visus darbus. Maniežas gerokai pakeis savo veidą", - pasidžiaugė laikinai LAM direktoriaus pareigas einantis šios įstaigos renginių organizatorius Darius Raišutis.

Anot jo, atsinaujinti LAM jau reikėjo.

"Vamzdynai buvo avarinės būklės. Treniruoklių salę patys pasidažysime ir susitvarkysime. Reikėjo jau atnaujinti ir maniežo dangą. Norisi, kad Klaipėdos sportininkai galėtų treniruotis kuo geresnėmis sąlygomis", - sakė D. Raišutis.

Pasak maniežo dangos keitimo darbus atliekančios UAB "Rolana" direktoriaus pavaduotojo Irmanto Plytniko, patiesta danga atitiks aukščiausius standartus ir Klaipėda bus pirmoji Lietuvoje, galinti didžiuotis tokia danga.

"Klaipėdos lengvosios atletikos mokykloje pakeisime 3 000 kv. m dangos. Europos šalyse danga "Conica" - jokia naujiena ir yra populiari. Ant tokios dangos vyksta Europos ir pasaulio lengvosios atletikos čempionatai", - pabrėžė I. Plytnikas.

VYKSTA DARBAI. Klaipėdos lengvosios atletikos mokykloje burzgia sunkioji technika, pluša darbininkai.

Tikimasi, kad šie maniežo atnaujinimai dar labiau į Klaipėdą vilios ne tik Lietuvos, bet ir užsienio šalių lengvaatlečius.

Reikia pasidžiaugti tuo, kad LAM šiemet jau vyko daugybė svarbių lengvosios atletikos pirmenybių ir turnyrų. Tarp svarbesnių būtų galima išskirti Lietuvos lengvosios atletikos uždarų patalpų jaunimo, suaugusiųjų, veteranų čempionatus ir Baltijos šalių jaunių pirmenybes. Šiemet iki Lietuvoje įvesto karantino LAM kone kiekvieną savaitgalį vyko skirtingos varžybos.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder