Klaipėdos lengvaatlečiams vadovaus plaukikė

Klaipėdos lengvaatlečiams vadovaus plaukikė

Paskelbus konkursą dėl naujai įkurtos Klaipėdos lengvosios atletikos mokyklos vadovo posto, mieste atsirado tik vienas jį užimti norintis žmogus.

Naujosios mokyklos įkūrimui Klaipėdos valdžia pritarė vasarą, lengvosios atletikos manieže veiksianti įstaiga pradės funkcionuoti nuo sausio pradžios.

Iki to laiko reikėjo išrinkti jos vadovą, tačiau paskelbus konkursą kandidatų susidomėjimo nesulaukta, nors ši sporto šaka uostamiestyje yra viena iš populiariausių ir su ja susijusių žmonių netrūksta. Ilgametis maniežo vadovas Algis Kazlauskas paraiškos taip pat nepateikė.

Gruodžio 23-iąją paaiškėjo, kad konkurso nugalėtoja tapo vienintelė jos dalyvė Asta Dirgėlienė. Sportas jai nesvetimas - moteris yra plaukikė, iki šiol įvairiose veteranų varžybose atstovauja šios sporto šakos senjorus Klaipėdoje vienijančiam klubui "Nendrė".

2009 metais A. Dirgėlienė buvo paskirta "Europiados" festivalio Klaipėdoje koordinatore, vadovavo savanoriams, padedantiems įvairiuose renginiuose, aktyviai siekė, kad veiklą tęstų jau uždarytas baseinas, Klaipėdoje žinomas "Dinamo" vardu, rengė "Vilties plaukimą" - palaikymo akciją onkologinėmis ligomis sergantiems žmonėms.

A. Dirgėlienė mokyklos direktore oficialiai dar nepaskirta - neatliktos visos privalomos biurokratinės procedūros.

Lengvosios atletikos mokyklos įkūrimas - vienas iš Klaipėdos sporto reformos etapų. Idėjos autoriai mano, kad šis sprendimas padės įtraukti į sportą daugiau vaikų, be to, maniežo patalpos bus išnaudojamos efektyviau.

Tęsiant reformą kitais metais planuojami ir kitų Klaipėdos sporto bazių struktūriniai pertvarkymai.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder