Klaipėdos krepšinio turnyre - net 56 komandos

Klaipėdos krepšinio turnyre - net 56 komandos

Klaipėdoje net šešiose skirtingose sporto salėse varžėsi 56 įvairių Lietuvos miestų krepšinio komandos. Tiek komandų sutraukė Klaipėdos krepšinio mokyklos organizuojamas tradicinis turnyras "Tobula instaliacija Cup 2020".

Anksčiau turnyre varžydavosi latviai, estai ir rusai, tačiau šįkart dėl koronaviruso pandemijos ir karantinavimosi sąlygų svečių iš užsienio nesulaukta. Nepaisant to, sugužėjo didžiulis būrys įvairių Lietuvos miestų komandų.

Tris dienas vykusiame turnyre iš viso buvo sužaistos net 132 rungtynės. Varžėsi arti 800 dalyvių.

"Smagus renginys. Jį organizavome jau ketvirtus metus. Vyko gražios ir emocingos kovos. Nugalėtojus ir prizininkus taurėmis ir medaliais apdovanojo "Tobulos instaliacijos" vadovas Aivaras Umantas, o "Justepos" savininkas Steponas Pocius čempionams įteikė po bananų dėžę. Tai tik dar labiau sužadino nugalėtojų emocijas", - pasidžiaugė Klaipėdos krepšinio mokyklos direktorius Laimonas Šapkauskas.

Klaipėdos krepšinio komandoms šiame turnyre sekėsi išties gerai - visose aštuoniose amžiaus grupėse iškovoti medaliai.

Čempionais tapo 2005, 2007 ir 2008 metais gimę Klaipėdos krepšinio mokyklos vaikinai ir 2006 metais gimę Klaipėdos Vlado Knašiaus krepšinio mokyklos auklėtiniai.

Vicečempionų laurai atiteko 2009 ir 2011 metais gimusiems "knašiukams" ir 2010 metais gimusiems Klaipėdos krepšinio mokyklos auklėtiniams.

Bronzos medaliais pasipuošė 2007, 2008 ir 2011 metais gimę Vlado Knašiaus krepšinio mokyklos atstovai ir 2006 bei 2003-2004 metais gimę Klaipėdos krepšinio mokyklos auklėtiniai.

Klaipėdos krepšinio mokyklos direktorius L. Šapkauskas atskleidė, kad lapkričio mėnesio pradžioje planuoja pradėti Žemaitijos moksleivių krepšinio lygos pirmenybes. Į jas visi norintieji jau gali registruotis el. paštu [email protected].

ČEMPIONAI II. 2007 metais gimę Klaipėdos krepšinio mokyklos auklėtiniai. Organizatorių nuotr.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder