Klaipėdos karatistai - kata rungties lyderiai

Klaipėdos karatistai - kata rungties lyderiai

Klaipėdoje vykusiame Lietuvos kiokušin karatė kata (technikos demontravimo) varžybose puikiai pasirodė ir pirmąją komandinę vietą, iškovoję daugiausia aukso medalių, užėmė "Okinavos" karatistai.

Iš viso "Okinavos" sąskaitoje - 21 medalis: 8 aukso, 6 sidabro ir 7 bronzos.

Lietuvos čempionais tapo Herkus Zibalis, Elvina Barsteigaitė, Nojus Trukšanovas, Aina Diburytė, Nikas Kvasys, Rūta Vaicekauskaitė, Matas Sasnauskas ir Edvinas Kolmogrovas.

Klaipėdos sporto klubas "Okinava" Lietuvos čempionės titulą iškovojo trečius metus iš eilės.

Šiame čempionate dalyvavo 16 Lietuvos karatė kiokušin klubų.

Dviem aukso medaliais mažiau (6) iškovojo kitas Klaipėdos sporto klubas - "Shodan". Tačiau šio klubo atstovai pelnė net 19 sidabro ir 17 bronzos medalių. Taigi, iš viso jų sąskaitoje - 42 medaliai.

Po atkaklių kovų U16 amžiaus grupėje tarp 20 varžovų čempionu tapo ir užsitikrino teisę dalyvauti Europos čempionate "Shodan" auklėtinis Dominykas Riauba. Dar čempionais savo amžiaus grupėse tapo Živilė Bružaitė, Adriana Buznikova, Erikas Andrijauskas, Karina Davydova ir Martin Kumpis.

U16, U18 ir U20 amžiaus grupėse vyko arši kova dėl galimybės atstovauti Lietuvai Europos čempionate, kuris vyks birželio mėnesį Čekijos sostinėje Prahoje.

Taip pat buvo surengta Lietuvos suaugusiųjų kata rinktinės treniruotė ir atranka į Europos čempionatą, vyksiantį balandžio viduryje Vilniuje.

Į Klaipėdos sporto klubo "Okinava" naujai atsidariusią specializuotą rytų kovos menų salę suvažiavo aukščiausio techninio meistriškumo sportininkai iš visos Lietuvos.

Visą dieną trukusi rinktinės narių atranka buvo sėkminga ir Klaipėdos sportininkams. Sporto klubo "Okinava" prezidentė Diana Mačiūtė iškovojo kelialapį Europos čempionate ginti Lietuvos vardą suaugusiųjų moterų kata rungtyje. Jos auklėtinis Edvinas Kolmogorovas buvo atrinktas atstovauti Lietuvai suaugusiųjų vyrų kata rungtyje.

Kovo 16 dieną vyks antra jau patvirtintos rinktinės sąrašo narių treniruotė Druskininkuose.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder