Klaipėdos imtynininkų pergalės

Klaipėdos imtynininkų pergalės

Anykščių rajone, Burbiškių dvaro tinklinio paplūdimio aikštelėje, vykusiame Lietuvos imtynių paplūdimio čempionate per apdovanojimų ceremoniją skambėjo ir klaipėdiečių pavardės.

Net ir smarkus lietus neišgąsdino įvairių kovinių sporto šakų sportininkų - išbandyti savo jėgas ant smėlio panoro maždaug 100 dalyvių.

Klaipėdai atstovavo du laisvųjų imtynių sportininkai - Edgaras Voitechovskis (svorio kategorija iki 90 kg) ir vienas iš jauniausių čempionato dalyvių Nikita Vasiljevas (iki 80 kg). Abu jie į pajūrį parvežė po medalį - E. Voitechovskis tapo čempionu, o N. Vasiljevas kopė ant trečiojo prizininkų pakylos laiptelio.

Į šias varžybas minėti sportininkai vyko su treneriu Olegu Voitechovskiu.

"Paplūdimio imtynės demokratiškos, čia gali kovoti įvairių dvikovos stilių atletai, čia nėra favoritų. Panašiai kaip ir tinklinyje, kuomet geras salės žaidėjas nebūtinai rodys aukštą meistriškumą ant smėlio. Kovojant ant smėlio reikia įjungti kitus, papildomus, resursus, kurie dažniausiai ir nulemia dvikovų baigtį. Standartiniais ir įprastais "kilimo" sprendimais toli nenueisi. Tuo šios imtynės ir žavios", - kalbėjo Lietuvos imtynių federacijos prezidentas Giedrius Dambrauskas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder