Klaipėdos imtynininkams - varžybų maratonas

Klaipėdos imtynininkams - varžybų maratonas

Klaipėdos sporto centro graikų-romėnų imtynininkai pastarosiomis dienomis varžėsi bei krūvą medalių iškovojo Estijos, Rusijos ir Lietuvos turnyruose.

Į Taline (Estija) vykusias Šiaurės šalių žaidynes su Lietuvos jaunių rinktine vyko ir čempiono titulą iškovojo Mantas Knystautas (svorio iki 100 kg grupė). Jis nugalėjo Estijos, Švedijos ir Norvegijos sportininkus.

Pasak Klaipėdos ekipos trenerio Artūro Ševelkovo, M. Knystautas sparčiai tobulėja ir itin atsakingai ruošiasi šių metų rugpjūčio mėnesį vyksiančioms Europos (Varšuvoje) ir pasaulio (Vengrijoje) pirmenybėms.

Kaune vykusiose SELL žaidynėse ant aukščiausiojo prizininkų pakylos laiptelio kopė klaipėdietis, Mykolo Romerio universitete studijuojantis Artūras Jankauskas (iki 120 kg). Klaipėdos universitetui atstovavęs Šarūnas Jurčys (iki 60 kg) taip pat pelnė nugalėtojo vardą.

Sovetsko (Rusija) tarptautiniame turnyre varžėsi ir aukso medalius iškovojo Justas ir Paulius Galkinai (iki 54 ir iki 58 kg) bei Rūtenis Uginčius (iki 63 kg). Antrąją ir trečiąją vietas atitinkamai iškovojo Nikolajus Moščiukas (iki 46 kg) ir Egidijus Slavinskas (iki 69 kg).

Klaipėdiečiai sužibėjo ir Anykščiuose vykusiose Lietuvos vaikų pirmenybėse - iškovoti keturi medaliai. Čempionu tapo Deividas Jokšas (iki 73 kg), vicečempionu - Roman Karavajev (iki 63 kg), trečiąsias vietas pelnė Neilas Strakšys (iki 32 kg) ir Karolis Petrauskas (iki 44 kg).

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder