"Klaipėdos granitui" nepavyko patekti į LFF turnyro finalą

"Klaipėdos granitui" nepavyko patekti į LFF turnyro finalą

Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės turnyro atsakomosiose pusfinalio rungtynėse trečiadienį Gargždų "Banga" svečiuose sužaidė lygiosiomis 1:1 (1:0) su "Klaipėdos granito" futbolininkais ir pateko į finalą.

34-ąją min. Karolis Urbaitis išvedė svečius į priekį, o jau per teisėjo pridėtą laiką Gargždų klubo žaidėjas Artiomas Stežka (90+2) pasiuntė kamuolį į savo vartus ir rezultatas tapo lygus.

Pirmąsias pusfinalio rungtynes namuose "Banga" laimėjo 2:0.

Gargždų komanda finale kovos su nugalėtojo titulą ginančiu Vilniaus "Žalgiriu".

Robertas Poškus („Klaipėdos granito“ vyr. treneris): „Kovėmės, kiek galėjome. Galėjo rezultatas būti ir kitoks, turėjome penkias geras progas, jei būtume išradžių tai išnaudoję, įvykiai galėjo pakrypti kita linkme. Po dvikovos padėkojau vyrams, kad LFF taurės turnyre pavyko nueiti ilgą kelią. Iki finalo trūko labai nedaug. Pripažinsiu, tai turbūt buvo vienos svarbiausių sezono rungtynių, tačiau toks jau futbolas – būna visko. Šįkart labiau pasisekė varžovams. Nepaisant visko, nežadame nuleisti rankų, kovosime Lietuvos futbolo A lygos pirmenybėse, bandysime pakilti kuo aukščiau turnyro lentelėje.“   

Jau gegužės 3 dieną (šeštadienį) 12 val. granitiečiai Klaipėdos centrinio stadiono natūralios žolės aikštėje susitiks su kita uostamiesčio ekipa – Lietuvos vicečempionu „Atlantu“. Šįkart tai bus „Atlanto“ namų rungtynės, o „Klaipėdos granitas“ žais svečių teisėmis.

Priminsime, kad pirmosios šių ekipų tarpusavio rungtynės, vykusios kovo 15 dieną, baigėsi lygiosiomis – 2:2.

„Suprantame, kad atlantiečiai šįkart jau žūtbūt sieks mus nugalėti, tačiau kausimės ir bandysime vėl mesti rimtą iššūkį vieniems iš čempionato lyderių. Šį sezoną ne kartą atėmėme taškus iš lyderių, tad kelti baltos vėliavos neketiname ir šį kartą“, - sakė R. Poškus.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder