“Klaipėdos granitas” patiesė Pakruojo “Kruoją”

“Klaipėdos granitas” patiesė Pakruojo “Kruoją”

“Klaipėdos granito” futbolininkai po Lietuvos futbolo A lygos pertraukos toliau savo sirgalius džiugina puikiu žaidimu ir kovingumu – Klaipėdoje rezultatu 2:0 (0:0) palaužta 2014 m. Lietuvos vicečempionė Pakruojo “Kruoja”.

Po įvartį į svečių vartus įmušė Pavelas Sušičius (82 min.) ir Marius Papšys (90+4 min.).

Po šios pergalės „Klaipėdos granitas“ (4 pergalės, 6 lygiosios, 12 pralaimėjimų, 9 vieta) savo taškų kraitį padidino iki 18 taškų ir vos vienu tašku atsilieka nuo „Kruojos“ (4 pergalės, 7 lygiosios, 10 pralaimėjimų, 18 taškų, 8 vieta).

Granitiečiai jau po artimiausių turų gali kilstelėti į viršų: nuo septintoje vietoje esančio Utenos „Utenio“ atsilieka vos 3 taškais, nuo šeštoje vietoje esančio Kauno „Stumbro“ – 4 taškais.

Gediminas Jarmalavičius (“Klaipėdos granito” vyr. treneris): “Pirmasis kėlinys nebuvo toks, kokio norėjosi. Trūko aštrumo, tikslumo. Antrajame kėlinyje mūsų žaidimas pagyvėjo, susikūrėme ir išnaudojome progas. Džiaugiuosi, kad vyrai rūbinėje įsiklausė į mano žodžius, padarė išvadas ir tai davė rezultatų. “Kruoja” sukūrė rimtą kovą, teko gerokai paplušėti, tačiau valios ir pastangų dėka pavyko iškovoti pergalę. Džiaugiuosi, kad vyrai kovojo iki galo. Kai į mūsų ekipą įsiliejo legionieriai, komandos žaidimas tapo aštresnis, sukuriama netikėtų situacijų, ko iki tol mums labai trūko. Lyderio sąvybes eilinį kartą pademonstravo Marius Papšys. Jis atidavė labai daug jėgų ir buvo labia naudingas. Tai labai valingas ir tvirtą kovotojo charakterį turintis žaidėjas. Kiekviena komanda turi turėti lyderių, o Marius – vienas iš jų”.

Nikolajus Trubačiovas („Kruojos“ vyr. treneris): „Pralaimėjome rungtynes. Nei žaidimas, nei rezultatas manęs netenkino. Sunku po tokių rungtynių net ką pasakyti. Nedžiugina nei puolimas, nei gynyba. Žaidėjams prieš rungtynes sakiau, kad nereikia žiūrėti į turnyrinę lentelę, o tiesiog kovoti iš visų jėgų. Kai kurie žaidėjai pamanė: „Ai, „Klaipėdos granitas“ yra devintoje turnyro lentelės vietoje ir mes kaip nors laimėsime, į namus grįšime su trimis taškais. O viskas įvyko priešingai. Varžovai mus nubaudė. Reikia padaryti išvadas, išsiaiškinti kaltininkus, išanalizuoti klaidas ir jų nebekartoti“.

„Klaipėdos granitas“ pakruojiečius Lietuvos futbolo t A lygoje įveikė pirmą kartą per klubo istoriją.

Artimiausias Lietuvos futbolo A lygos rungtynes "Klaipėdos granitas" žais rugpjūčio 15 d. 19.30 val. išvykoje su Marijampolės "Sūduva".

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder