Klaipėdos "Fortūnos" komandai - miesto padėka

Klaipėdos "Fortūnos" komandai - miesto padėka

Klaipėdos "Fortūnos" krepšininkės už puikius šio sezono rezultatus sulaukė nuoširdžios miesto valdžios padėkos ir šiltų žodžių. Ramunės Kumpienės auklėtinės į Klaipėdos rotušėje vykusią pagerbimo ceremoniją atvyko ant kaklų pasidabinusios po keturis medalius.
 
Šiemet jos ne tik iškovojo Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) bronzos medalius, tapo Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) taurės turnyro antrosios vietos laimėtojomis, bet ir pelnė bronzos medalius Lietuvos studentų krepšinio lygos (LSKL) pirmenybėse bei Lietuvos jaunių čempionate.

"Seniai bemačiau ant kaklų tiek medalių. Kiekvienas medalis simbolizuoja emocijų protrūkį, pralietą prakaitą, išgyvenimus ir džiaugsmo proveržius. Smagu, kad šių medalių kalvės tokios šaunios, gražios, energija ir pavasariu spinduliuojančios merginos. Džiaugiuosi galėdamas ištarti Jums nuoširdų ačiū", - kalbėjo Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas.

Jam pritarė ir vicemeras Vytautas Čepas.

"Jūs parodėte tikrą kovotojų charakterį, kai Lietuvos moterų krepšinio lygos mažojo finalo serijoje atsilikote 0:2, tačiau visgi sugebėjote laimėti 3:2. Buvo tokių, kurie Jus iš anksto laidojo, tačiau Jūs paneigėte visų tų skeptikų prognozes ir įrodėte, kad Klaipėdoje treniruojasi ne tik gražios, bet ir ryžtingos, drąsios bei kovingos merginos", - kalbėjo V. Čepas.

Šiltų žodžių "Fortūnos" merginoms išrėžė ir ištikimi komandos rėmėjai bei nuolatiniai jų varžybų sirgaliai "Balticum TV" vadovas bei akcininkas Virginijus Jurgelevičius ir UAB "Hidrostatyba" valdybos pirmininkas Jonas Dumašius.

Dalyvaus Europos taurės varžybose?

"Fortūnos" merginos įrodė, kad viskas yra įgyvendinama, jei pergalių siekiama iš visos širdies.

"Kažkas galbūt matavosi medalius, kurie ant Jūsų kaklų. Jūs parodėte tikrą kovotojų charakterį, kurio galėtų pavydėti net ir vyrai. Ačiū, kad nešate aukštai iškėlę Klaipėdos vėliavą", - dėkojo Klaipėdos meras.

Įkvepiančia kalbą rėžė ir "Fortūnos" klubo prezidentė bei vyr. trenerė Ramunė Kumpienė.

"Jeigu vis gi suklumpame, geriau prarastume viską negu drąsą, viltį ir pasiryžimą vėl ir vėl bandyti kol pasiekiame savo užsibrėžto tikslo", - teigė "Fortūnos" strategė.

Ji pabrėžė, kad vasarą "Fortūnos" merginos nepoilsiaus, o atkakliai dirbs ir gins Lietuvos garbę įvairaus amžiaus Lietuvos rinktinėse.

"Visos merginos stovyklaus su šalies rinktinėmis, dalis - suaugusiųjų, dalis - jaunimo, jaunių rinktinėse. Mano didžiausias noras - kuo ilgiau tas šaunias merginas išsaugoti Klaipėdoje. Norint tai įgyvendinti, reikės ir miesto, ir rėmėjų, ir mūsų visų palaikymo", - pabrėžė R. Kumpienė.

Be to, ji atskleidė merginų norą kitą sezoną dalyvauti Europos taurės varžybose.

"Mes iškovojome tam teisę ir esame tam pasiryžę. Jei iki birželio vidurio gausime palaikymą iš Lietuvos krepšinio federacijos, jei sumokėsime tam reikalingą depozitą, dalyvausime Europos taurės varžybose", - sakė R. Kumpienė.

Tokiam merginų norui pritarė ir Klaipėdos meras V. Grubliauskas.

"Mano požiūris toks: jei komanda pasiekia rezultatų, iškovoja tai pralietu prakaitu ir juodu darbu, mes privalome padėti kilti į viršų", - pabrėžė Klaipėdos meras.

Šį sezoną Klaipėdos "Fortūnos" komandos garbę gynė ir šilčiausių sveikinimų nusipelnė šios krepšininkės: Gabrielė Gutkauskaitė, Lina Aglinskaitė, Kristė Druskytė, Eglė Šikšniūtė, Justina Matuzonytė, Roberta Mizgerytė, Simona Dobrovolskytė, Giedrė Lileikytė, Roberta Daraškevičiūtė, Šarūnė Melinauskaitė, Monika Grigalauskytė, Milana Matiaš,  Aistė Navickaitė, Greta Kairytė, Agnė Černeckytė ir Brigita Gudelionytė. Vyr. trenerė - R. Kumpienė, trenerės asistentas - Martynas Stankovičius, fizinio parengimo treneris - Dainius Šerpytis, komandos vadybininkė - Violeta Gedrimė.

"Noriu padėkoti visai komandai, kuri prisidėjo prie šių pergalių. Tik visų pastangomis ir juodu darbu sezonas buvo apvainikuotas džiugiais akordais", - teigė R. Kumpienė.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder