Klaipėdoje viešėjo "FIBA Europe" vadovas

Klaipėdoje viešėjo "FIBA Europe" vadovas

Pirmadienį vakare Klaipėda sulaukė svečių - statomos universaliosios arenos apžiūrėti atvyko "FIBA Europe" padalinio vadovas Naras Zanolinas ir Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas.  

Juos po arenos statybvietę lydėjo Klaipėdos meras Rimantas Taraškevičius.

"Aš seniai esu tame versle ir iškart pastebiu, ar arena bus pastatyta laiku, ar ne. Matau, kad yra atsiliekama nuo grafiko, tačiau tikiu Klaipėdos mero ir statybininkų žodžiais, kad atsilikimo klausimas bus išspręstas. Tikiu jų žodžiais ir tikiuosi, kad areną bus spėta paruošti čempionatui", - kalbėjo N. Zanolinas.

FIBA Europos generalinis sekretorius pirmadienį taip pat lankėsi Šiauliuose ir Panevėžyje, o antradienį planuoja aplankyti ir Alytų.

M. Balčiūnas žurnalistams užsiminė, kad jau yra derinami draugiškų Lietuvos rinktinės varžybų grafikai.

"Rugpjūtį yra numatoma generalinė repeticija Klaipėdoje - tarptautinis turnyras. Kol kas rinktinės nėra žinomos. Reikės išbandyti areną, kad čempionato metu neiškiltų jokių techninių kliūčių", - kalbėjo jis.   

Dėl Klaipėdai atitekusių pogrupio komandų N. Zanolinas atsiliepė teigiamai: "Nors jūsų mieste nebus ispanų, graikų ar turkų, tačiau galite džiaugtis galingaisiais slovėnais ir rusais. Taip pat dėmesio vertos Gruzijos ir Ukrainos ekipos. Nusiminti tikrai nevertėtų. Jūsų pogrupio ekipos tikrai nėra prasčiausios, bus į ką pasižiūrėti", - kalbėjo svečias.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder