Klaipėdoje startavo uostininkų spartakiada

Klaipėdoje startavo uostininkų spartakiada

Duotas startas jubiliejinei, jau dešimtajai, uosto įmonių darbuotojų spartakiadai. Oficiali daugiau nei pusmetį truksiančio sporto renginio atidarymo ceremonija surengta ketvirtadienio vakarą Klaipėdos centrinio stadiono sporto salėje.  

Į iškilmes susirinkusias visas 8 spartakiados komandas sveikino, sportinio azarto, kovingumo ir ryžto siekiant pergalių linkėjo įmonių vadovai ir atstovai.

Dėl piniginių prizų ir įmonės garbės šiemet spartakiadoje varžysis septynios senbuvės: AB Klaipėdos jūrų krovinių kompanija (KLASCO), "Trąšų terminalas", AB "DFDS Lisco", VĮ Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija, LKAB "Klaipėdos Smeltė", UAB Klaipėdos jūrų krovinių kompanija "Bega" ir AB "Vakarų laivų gamykla". Prie šių ekipų prisijungė viena naujokė - AB "Lietuvos geležinkeliai".

Spalio 28 dieną jau turėtų paaiškėti futbolo rungties čempionai, o vėliau kovos persikels į tinklinio, boulingo, smiginio (dartso), stalo teniso, lengvosios atletikos (šuolio į tolį, rutulio stūmimo, estafetės bei 60 metrų rungtys) ir krepšinio aikšteles.

Tradiciškai spartakiados žaidynių čempionams bus skirta 1 000 litų, vicečempionams - 800 litų, trečiajam prizininkui - 600, užėmusiai ketvirtąją vietą komandai - 400. Likusios ekipos gaus po 300 litų ir paguodos prizus.

Įdomu pastebėti, kad šių žaidynių organizatoriai įdėmiai stebi sportiškiausius įmonių darbuotojus, o geriausieji jų bus išrinkti į rinktinę, kuri atstovaus Lietuvai birželio 22-26 dienomis Hamburge (Vokietija) vyksiančiose Europos dirbančiųjų žaidynėse.

"Darbuotojams yra stimulas stengtis. Europos dirbančiųjų žaidynėse varžosi maždaug 5-7 tūkstančiai sportininkų iš įvairių šalių. Tai šauni galimybė pristatyti savo įmonę", - sakė viena iš uostininkų spartakiados organizatorių Birutė Gapšienė. 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder