Klaipėdoje mūsų lengvaatlečiams suspindo auksas ir sidabras

Klaipėdoje mūsų lengvaatlečiams suspindo auksas ir sidabras

Šeštadienį per pirmąją Lietuvos lengvosios atletikos žiemos čempionato dieną Klaipėdos  lengvosios atletikos mokyklos (LAM) aukėtiniai iškovojo tris medalius – du aukso ir vieną sidabro. 

Lietuvos čempionais tapo rutulio stūmikas Šarūnas Banevičius ir bėgikas Benediktas Mickus, o vicečempionės laurai atiteko sportinio ėjimo atstovei Monikai Vaiciukevičiūtei.  

B. Mickus (treneris Mindaugas Krakys) 400 m. nubėgo per 49,08 sek. ir pasiekė geriausią Lietuvos sezono rezultatą, užfiksavo ne tik asmeninį, bet ir Klaipėdos miesto rekordą bei apgynė Lietuvos čempiono titulą. 

Kitas Lietuvos čempionas Šarūnas Banevičius (treneris Valerijus Murašovas) rutulį nustūmė 17,68 m, pasiekė geriausią Lietuvos sezono rezultatą ir iškovojo jau aštuntą aukso medalį Lietuvos žiemos čempionatuose. 

Šelias vicečempionė M. Vaiciukevičiūtė (treneriai Ričardas Rekst ir Valerijus Murašovas)  3000 m sportiniu ėjimu įveikė per 13 min. 14, 34 sek. 

Pauliaus MATULEVIČIAUS nuotr.

Varžybos Klaipėdos lengvosios atletikos manieže (Taikos pr. 54) nuo 13 val. tęsis ir vasario 21 dieną (sekmadienį). 

Dėl COVID-19 pandemijos ir Vyriausybės įvesto karantino varžybos vyksta be žiūrovų, o dalyviai turi laikytis griežtų saugumo reikalavimų. Tiesiogiai varžybas galima bus stebėti portale www.delfi.lt ir Lietuvos lengvosios atletikos federacijos Facebook paskyroje. 

Šios varžybos lengvaatlečiams svarbios ir tuo, kad bus galima siekti olimpinių normatyvų ir kelialapių į Tokijo olimpines žaidynes. 

VISI ČEMPIONAI IR PRIZININKAI

ČEMPIONATO PROGRAMA 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder