Klaipėdoje - Ramunės Kumpienės auklėtinių triumfas

Klaipėdoje - Ramunės Kumpienės auklėtinių triumfas

Klaipėdoje vykęs Rytų Europos krepšinio lygos jaunių (iki 18 metų) merginų čempionato pirmasis turas buvo itin sėkmingas Lietuvos atstovėms - iškovotos dvi pirmosios vietos. Lietuvaitės pranoko Lenkijos ir Rusijos bendraamžes.

Geriausiai sekėsi klaipėdietės Ramunės Kumpienės treniruojamai jaunių rinktinės pagrindu sudarytai LKC U-18 ekipai, kuri ir tapo nugalėtoja.

LKC U-18 krepšininkės 41:51 nusileido Berdiansko DJSS-95 (Ukraina), tačiau 59:21 nugalėjo "OSSM Bydgoszcz" (Lenkija), 84:40 - "LKC-Kauną", 62:19 - Belgorodo SDJSOR Nr.5 (Rusija) ir 65:22 - Ostrolekos "MUKS Unia Basket" (Lenkija).

VARŽYBŲ AKIMIRKA. Jaunių merginų dvikovose netrūko gražių ir efektingų akimirkų.

"Pagrindinis tikslas buvo suteikti kuo daugiau laiko pažaisti mūsų perspektyvioms, tačiau savo komandose mažiau laiko aikštėje praleidžiančioms žaidėjoms. Tai buvo itin gera patirtis. Norime cementuoti ir kuo geriau paruošti jaunas žaidėjas įvairaus amžiaus Lietuvos rinktinėms", - kalbėjo R. Kumpienė.

Anot jos, jaunos žaidėjos paliko gerą įspūdį.

"Vaizdas aikštėje buvo malonus. Mes šįkart nesikvietėme į rinktinę lyderių - Vilniaus, Panevėžio atstovių. Jei būtų buvusios ir jos, mums net nebūtų buvę ką veikti. Būtume triuškinusios visas varžoves", - pridūrė trenerė.

Kita Lietuvos komanda - "LKC-Kaunas" čempionate liko antra. Tiesa, ši ekipa dalyvauja be konkurencijos, nes dalis komandos žaidėjų yra gimusios 1994 metais.

APDOVANOJO. Klaipėdietė Agnė Černeckytė pateko į simbolinį geriausių turnyro žaidėjų penketą. Jai įteiktas specialus prizas.

Kaunietės 72:59 nugalėjo "OSSM Bydgoszcz" ekipą, 69:42 palaužė SDJSOR Nr. 5 krepšininkes ir 75:56 įveikė "MUKS Unia Basket" ir 73:59 DJSS-95 komandą.

Naudingiausios turnyro žaidėjos prizas per uždarymo ceremoniją buvo įteiktas klaipėdietei Robertai Mizgerytei (LKC U-18), o rezultatyviausia žaidėja tapo Greta Tamašauskaitė ("LKC-Kaunas").

Taip pat buvo apdovanotos ir naudingiausios visų komandų krepšininkės. Jomis tapo Klaudia Budkiewicz ("OSSM Bydgoszcz"), Aleksandra Gončarova (SDJSOR Nr.5), Laura Želnytė ("LKC-Kaunas"), Anna Pawlowska ("MUKS Unia Basket"), Alina Popova (DJSS-95) ir klaipėdietė Agnė Černeckytė (LKC U-18).

 

 

 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder