Klaipėdoje - naujo teniso aikštyno vizija

Klaipėdoje - naujo teniso aikštyno vizija

Klaipėdoje svarstoma galimybė įrengti naują teniso aikštyną, kuriame būtų naujos 6-8 teniso aikštelės. Anot Klaipėdos valdininkų, toks sporto objektas užpildytų teniso objektų trūkumą - papildomai mieste galėtų sportuoti maždaug 200-300 jaunųjų tenisininkų.

Tokiam principiniam žingsniui vakar pritarta Klaipėdos savivaldybės tarybos kolegijos posėdyje.

"Bandysime dirbti su privačiu sektoriumi, jog būtų investuojama į tokio objekto statybas. Į mus dar praėjusį pavasarį su panašiais pasiūlymais kreipėsi verslininkai. Kaip patirtis parodė, Klaipėdoje trūksta teniso aikštynų. Žmonės ne kartą skambino į Savivaldybės sporto skyrių, į teniso klubus, net man pačiai, klausdami: "Kur tenisą galėtų lankyti mano vaikas". Norime užpildyti šią spragą", - pabrėžė Klaipėdos savivaldybės Socialinių reikalų departamento direktorė Audra Daujotienė.

Klaipėdos mieste iš viso yra įrengta 13 atvirų teniso kortų (6 - šalia Skulptūrų parko, 3 - prie Maksimo Gorkio pagrindinės mokyklos, 2 - prie Žemynos gimnazijos, po 1 - prie Kūno kultūros ir rekreacijos centro "Sporto rūmų" ir Klaipėdos "Amberton" viešbučio terasoje) bei 5 dengti aikštynai (4 - "Carlsberg" teniso arenoje ir 1 - UAB "Vakarų Lietuvos pramonės ir finansų korporacijos" pastate).

Anot A. Daujotienės, naująjį teniso aikštyną reikėtų įrengti kur nors pietiniuose rajonuose.

"Gal tiktų kur prie Gedminų gatvės. Reikia ieškoti patrauklios vietos ir imtis konkretesnių veiksmų. Norėtųsi, kad per porą metų toks sporto objektas Klaipėdoje atsirastų", - kalbėjo Socialinių reikalų departamento direktorė.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder