Klaipėdoje - granitiečių ir "Kruojos" mūšis

Klaipėdoje - granitiečių ir "Kruojos" mūšis

Ketvirtadienį 19.30 val. Klaipėdos centriniame stadione ant dirbtinės vejos vyks Lietuvos futbolo A lygos rungtynės tarp "Klaipėdos granito" ir 2014 metų šalies vicečempionės Pakruojo "Kruojos".
 
Tiesa šiemet "Kruojos" futbolininkai neblizga - iš 20 žaistų rungtynių laimėjo tik 4, lygiosiomis sužaidė 7 kartus ir patyrė 9 pralaimėjimus. Jų sąskaitoje - 19 taškų, Lietuvos futbolo A lygos turnyro lentelėje užima aštuntąją vietą.

Granitiečių sąskaitoje - 15 taškų (3 pergalės, 6 lygiosios, 12 pralaimėjimų), turnyro lentelėje 9 vieta.

Taigi, tai bus turnyrinės lentelės kaimynų dvikova.

"Klaipėdos granitas" per vasaros pertrauką pasistiprino būriu legionierių ir stebina gražiu žaidimu - ilgai priešinosi ir tik vieno įvarčio skirtumu - 1:2 nusileido Lietuvos čempionui Vilniaus "Žalgiriui", o praėjusį savaitgalį lygiosiomis - 1:1 sužaidė su šalies bronzos medalių laimėtojais Klaipėdos "Atlanto" futbolininkais.

"Kruoja" taip pat po pertraukos gerokai pasitempė - lygiosiomis (0:0) sužaidė su šiuo metu antroje turnyro lentelės vietoje įsitvirtinusiais Trakų "Trakais" ir rezultatu 2:1 įveikė Utenos "Utenį".

Abi ekipos yra kupinos ambicijų ir žūtbūt siekia pakilti bent į turnyro lentelės vidurį. Taigi, laukia intriguojantis mūšis.

Šį Lietuvos futbolo A lygos sezoną "Klaipėdos granitas" ir "Kruoja" jau žaidė dvejas rungtynes. Kartą (kovo 19 d. Klaipėdoje) pergalę šventė pakruojiečiai - 3:0 ir vienerios rungtynės baigėsi lygiosiomis - 1:1 (gegužės 17 d. Pakruojyje). Nuo to laiko abiejų ekipų sudėtis gerokai pasikeitė.

"Žaisime ant dirbtinės dangos, o po tokių karščių ji yra labai įkaitusi. Bus sunku. Yra didelis skirtumas žaisti ant natūralios ir ant dirbtinės dangos", - sakė "Klaipėdos granito" vyr. treneris Gediminas Jarmalavičius.


Anot jo, nepaisant visko, laukia įdomi kova.

"Kruoja" pasistiprino keliais legionieriais ir į komandą įsiliejo strategas iš Ukrainios Nikolajus Trubačiovas. Manau, kad tiek jie, tiek mes rungtyniausime pajėgiausios sudėties. Mūsų žaidėjai visi sveiki, neturi nuobaudų ir yra pasiruošę rimtai kovai. Abiems ekipoms sąlygos yra vienodos. Bandysime varžovams kibti į atlapus", - kalbėjo Klaipėdos komandos treneris.

Tiesa, per paskutines rungtynes su "Atlantu" kojos raumenį susimušė granitiečių lyderis Marius Papšys, tačiau trečiadienį jau jau treniravosi ir žengs į aikštę.

"Marius yra kovotojas ir net neabejoju, kad jis kausis visa jėga", - pabrėžė G. Jarmalavičius.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder