Klaipėdoje - gatvės krepšinio aistros

Klaipėdoje - gatvės krepšinio aistros

Antradienį 14 val. olimpinio prizininko ir Europos čempiono Sauliaus Štombergo krepšinio aikštelėje (prie Gedminų pagrindinės mokyklos) virs jaunųjų krepšininkų aistros - organizuojamas gatvės krepšinio turnyras trys prieš tris "Kai mūsų širdys plaka išvien".

Registracijos pradžia - 13 val.

Jaunieji sportininkai be kitų prizų kovos ir dėl krepšinio kamuolių, kuriuos puošia Lietuvos rinktinės krepšininkų parašai.

Komandos nugalėtojos iškovos kelialapius į finalines krepšinio turnyro žaidynes tarp rajoninių komandų. Finalinis etapas planuojamas rugpjūčio 11 d. Jonavoje.

"Vasaros atostogos mokyklinio amžiaus vaikams - bene smagiausias laikas, kai gali knygas iškeisti į laisvalaikį su draugais, iškylauti prie ežero ar keletui dienų nuvykti į vaikų poilsio stovyklą. Tik ar daugelis vaikų laisvalaikį leidžia tikrai taip turiningai? Kad atostogos nepralėktų vien prie kompiuterių ir televizijos ekranų, kad grįžus į mokyklą siūlome visiems vaikams ir paaugliams nuo 7 iki 16 metų sudalyvauti krepšinio turnyre", - jaunimą į turnyrą kviečia renginį organizuojantys Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biuras darbuotojai.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder