Klaipėdiečiams - "Neptūno" dovana

Klaipėdiečiams - "Neptūno" dovana

Antradienį Klaipėdos "Neptūno" krepšininkai pradės 2012-2013 metų sezono Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) taurės varžybas. Pirmasis klaipėdiečių varžovas - Vilniaus "Perlas-MRU".

Dvikova nuo 17 val. vyks senojoje "Neptūno" sporto salėje (Taikos pr. 61A). Dėmesio: visi "Neptūno" sirgaliai ir krepšinio mėgėjai į varžybas bus įleidžiami nemokamai. Tai tarsi neptūniečių dovana miestiečiams.

Jau tapo įprasta, kad "Neptūnas" rungtyniauja "Švyturio" arenoje, tačiau šiomis dienomis šioje arenoje vyksta Rusijos cirko pasirodymai, tad neptūniečiai šįkart žais mažesnėje sporto salėje.

"Šiek tiek pakeisime aplinką, tačiau mintis tik viena - iškovoti užtikrintą pergalę", - kalbėjo "Neptūno" treneris Kazys Maksvytis.

Būsimasis klaipėdiečių varžovas "Perlas-MRU" - tai Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) komanda, kuri šiemet šioje lygoje rungtyniauja banguotai - iš 10 susitikimų pergales šventė 5 kartus ir tarp 18 NKL ekipų žengia 13 pozicijoje.

"Teko skaityti kai kurių vilniečių drąsius pasisakymus, kad šansai iškovoti pergalę abiem ekipoms lygūs. Gal ir gerai, kad varžovai taip kalba. Nereikės papildomai nuteikinėti savo komandos", - pabrėžė "Neptūno" strategas.

Šiose rungtynėse "Neptūno" gretose jau turėtų žaisti kurį laiką čiurnos skausmus jautęs Giedrius Gustas, tačiau nežinia, ar aikštėje pasirodys "Neptūno" kapitonas ir vienas iš lyderių Martynas Mažeika. Pastarasis kelias dienas sirguliavo.

Lapkričio 19 dieną "Neptūnas" rungtyniaus Rusijoje su vietos "Nižnij Novgorod" ekipa. Tai bus VTB Vieningosios lygos rungtynės.

 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder