Klaipėdiečiams - galimybė sportuoti rytais

Klaipėdiečiams - galimybė sportuoti rytais

Daugelis aktyvių klaipėdiečių susiduria su problema - noro sportuoti yra, tačiau nėra, kur sportuoti anksti ryte, prieš darbą.

Daugelis sporto klubų atsidaro tada, kai žmonės jau privalo sėdėti darbo vietoje.

Išimtis - sporto klubas "Klaipėda gym", nuo sausio 7-osios lankytojams duris atversiantis jau 6 valandą ryto. Ši naujovė bus itin patogi tiems, kurie nori papildomos energijos pasisemti prieš eidami į darbą. 

"Nors esu labai užsiėmusi, atrodo, kad veiklos užtektų 7 dienoms per savaitę ir 24 valandoms per parą, vistiek randu laiko kasdien pasportuoti - minu stacionarų dviratį, po to treniruotės su TRX diržais, plaukioju baseine, pasportuoju ir treniruoklių salėje. Už tai galiu dėkoti savo trenerei, kuri mane motyvavo, sužavėjo savo entuziazmu, ir sportas tapo mano gyvenimo dalimi. Net nepajutau, kaip pradėjo "tirpti" kilogramai ir man pavyko atsikratyti 18 kg ir dabar galiu atrodyti taip, kaip anksčiau tik pasvajodavau. Nesakau, kad buvo lengva, viskas priklauso nuo žmogaus požiūrio: reikia ryžto, užsispyrimo, kantrybės ir daug dirbti", - patirtimi dalijosi jau kurį laiką klube sportuojanti Saulė Surplytė.

Daugelis žmonių sportuoti sporto klube nepradeda, nes mano, kad tai labai brangus malonumas, nors tai tikrai nėra tiesa. Mėnesio abonementas sporto klube kainuoja 158 litus, už šią sumą jame apsilankyti galima 18 kartų per mėnesį, kiekviena treniruotė trunka net iki 3 valandų. Matematika labai paprasta - valanda klube atsieina tik apie 3 litus.

Klube galima eiti į turkišką pirtį arba sauną, plaukioti baseine, naudotis vandens procedūromis, masažu, sūkurine vonia, laiką leisti poilsio zonoje, naudotis treniruokliais ir kita įranga, klausti mitybos patarimų kvalifikuotų trenerių, bendrauti su kitais lankytojais.

"Reikia tik tvirtai apsispręsti, turėti kantrybės ir valios. Treniruočių kursas klube trunka ne mėnesį, reguliariai žmogus turėtų sportuoti bent 12 savaičių, po kurių šie užsiėmimai tampa jau ne kančia, o malonumu. Ir nereikia jokių kankinančių treniruočių bei specialių dietų", - teigia uostamiestyje veikiančio sporto ir poilsio kompleksui "Klaipėda gym" vadovaujanti Rasa Vilkienė.

Taisyklingai naudojantis "Roller" limfodrenažinio masažo įrenginiais masažo metu išjudinamos antrąją širdimi vadinamos limfos, sumažinamos kūno apimtys kojų, rankų, klubų, pilvo, juosmens ir sėdmenų srityse, pagerinama odos struktūra ir išorinių audinių išvaizda, oda tampa stangresnė, pašalinami toksinai, patinimai, pagerėja bendra būklė.

Šiuo įrenginius galima išbandyti "Klaipėda gym" studijose, įsukūrusiuose Naujojo Sodo ir Laukininkų gatvėse.

Dabar puiki proga tai padaryti, nes šiai paslaugai suteikiama 70 proc. nuolaida.

Nors sporto klubuose jau ne pirmus metus siūloma naudotis specialiais TRX diržais, iki šiol mažai kas žinojo, kaip jais naudotis efektyviausiai. Vienas iš būdų - grupinės treniruotės.

"Jų naudą vis dažniau įvertina vyrai, supratę, kad vienu diržu galima treniruoti visas raumenų grupes, arba stiprinti konkrečią kūno dalį. Šios treniruotės itin naudingos tiems, kurie turėjo problemų su nugara", - pasakojo R. Vilkienė.

Šias treniruotes yra galimybė išbandyti nemokamai - ji dovanojama kiekvienam, įsigijusiam mėnesio abonementą sportuoti klube.

Dar viena naujovė, kurią klubo treneriai nuo sausio 7-osios pasiūlys lankytojams - tai grupinės treniruotės vyrams "Reebok body pump", kurių metu su nedidelėmis štangomis ir svarmenimis mankštinamosįvairios raumenų grupės. 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder