"Klaipėda GYM" Velykas šventė su savo klientais

"Klaipėda GYM" Velykas šventė su savo klientais

Vienas šiuolaikiškiausių Klaipėdos sporto klubų "Klaipėda GYM", prieš porą savaičių naujoje vietoje atvėręs grupinių treniruočių "Disco bike", "Body pump" ir TRX treniruočių salę, toliau džiugina savo klientus - kartu iškilmingai šventė šv. Velykas.

Skambant šiuolaikiškai ir nuotaikingai didžėjų muzikai bei atmosferą kaitinant šviesos efektams, "Klaipėda GYM" klientai rideno įvairiomis spalvomis ir raštais išmargintus kiaušinius, linkėjo vieni kitiems pačių gražiausių velykinių staigmenų.

Nuotaiką dar labiau praskaidrino profesionalios grupinių treniruočių instruktorės Rasos Vilkienės įteiktos dovanos: abonementai į sporto klubą "Klaipėda GYM" ir pakvietimai pasilinksminti naktiniame klube "Dr.Who".

"Panašių švenčių reikia daugiau. Malonu, kai į treniruočių salę ateini su gera nuotaika. Sukurta atmosfera - puiki. Visi pasijutome lyg darnus draugiškas kolektyvas. Džiugu, kai atėjęs pasportuoti susirandi naujų draugų ir treniruodamasis jautiesi jaukiai, lyg namuose", - kaip susitarę kartojo velykinėje "Klaipėda GYM" šventėje dalyvavę klaipėdiečiai.

Jie pasidžiaugė, kad mankšta tapo ne lažu, o tikru malonumu.

"Panašių "Klaipėda GYM" treniruočių mes laukiame, o ne mąstome, kaip nuo jų išsisukti. Į treniruotes einame lyg į šventę", - "Vakarų ekspresui" sakė grupines TRX, "Disco bike" ir "Body pump" treniruotes lankantys žmonės.

Anksčiau šios treniruotės vykdavo "Amberton" viešbučio K centro pastato pirmajame aukšte (Naujojo Sodo g. 1), tačiau kovo mėnesį nuspręsta parinkti jaukesnę ir patogesnę treniruotėms vietą.

Prieš dvi savaites duris atvėrė naujoviškai įrengta sporto salė buvusios Klaipėdos "Honolulu" boulingo VIP patalpose.

Naujoji sporto salė - kompaktiška, jauki ir įrengta pagal šiuolaikiškus standartus. "Disco bike" grupinių treniruočių patalpose dviračiai įrengti pagal šiuolaikiškus standartus - laiptų sistema. Iš viso "Disco bike" treniruotėse vienu metu sportuoti gali net 32 žmonės, dar bemaž 20 žmonių TRX (kabančių diržų) treniruočių patalpoje.

Nuo šiol klientai, lankantys grupines treniruotes, už tą pačią kainą gali eiti į baseiną, treniruoklių salę, pirtis bei pažaisti stalo tenisą.

Svarbu ir tai, kad "Klaipėda GYM" treniruoklių salė su stalo tenisu ir baseinas su pirčių kompleksu duris atveria itin anksti - nuo 6 val. ryto. Klaipėdiečiai turi unikalią galimybę sportuoti ir energijos pasisemti dar prieš darbą.

"Seimas 2013-uosius metus paskelbė Sveikatingumo metais, tad ir mes nusprendėme prisidėti prie klaipėdiečių ir visų Lietuvos žmonių sveikatingumo. Kviečiu visus nepatingėti anksčiau atsikelti prieš darbą ir pasportuoti. Juk sportas - tai gyvybės ir energijos šaltinis", - sakė "Klaipėda GYM" vadovas Tadas Vilkas.

"Norime savo klientams sudaryti išskirtines sąlygas. Atsižvelgiame į žmonių norus ir pageidavimus. Džiugu matyti, kuomet klientai, sportuojantys mūsų klube nuo ankstyvo ryto, į darbą iškeliauja žvalūs, geros nuotaikos ir itin energingi. Mūsų misija - rūpintis žmonių fiziniu aktyvumu, kuris yra pagrindinis raktas į sveikatą", - pridūrė sporto klubo vadovas.

Sporto klube "Klaipėda gym" galima eiti į turkišką pirtį arba sauną, plaukioti baseine, naudotis vandens procedūromis, masažu, sūkurine vonia, laiką leisti poilsio zonoje, naudotis treniruokliais ir kita įranga, klausti mitybos patarimų kvalifikuotų trenerių, bendrauti su kitais lankytojais.

Norintieji sužinoti daugiau apie sporto klubo "Klaipėda GYM" taikomas akcijas bei įsigyti abonementų gali kreiptis telefonu: 8 675 48 584 arba www.klaipedagym.lt.

Reklama

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder