Ketvirtadienį - "Klaipėdos granito" ir "Šiaulių" akistata

Ketvirtadienį - "Klaipėdos granito" ir "Šiaulių" akistata

Rugsėjo 17 d. (ketvirtadienį) 18.30 val. Klaipėdos centriniame stadione ant dirbtinės vejos "Klaipėdos granito" futbolininkai Lietuvos futbolo A lygos rungtynėse susitiks su "Šiaulių" ekipa.

Šį sezoną minėtosios ekipos kovėsi du kartus bei nugalėtojo išsiaiškinti taip ir nepavyko: balandžio 19 d. Klaipėdoje vykusi dvikova baigėsi rezultatu 2:2, o birželio 25 d. Šiauliuose komandoms taip ir nepavyko įmušti įvarčių - 0:0.

Priminsime, kad rungtynėse Klaipėdoje granitiečiai po Karolio Laukžemio (8 min.) ir Tito Vitukyno (70) įvarčių pirmavo 2:0, bet 77-ąją min. rezultatą sušvelnino Sergejus Ševčiukas, o jau per teisėjo pridėtą laiką lygiąsias išplėšė Kirilas Nesterenka (90+5 min.).

Tąkart "Klaipėdos granito" vyr. treneris Gediminas Jarmalavičius dėl lygiųjų neslėpė apmaudo: "Dėl ko varžovams leido kelti paskutinį kampinį, nors jau pridėtas laikas buvo pasibaigęs? Niekada nekomentuoju teisėjų darbo, tačiau šįkart negaliu tylėti. Visi žaidėjai stengėsi, kovojo, kabinosi iš paskutiniųjų, tačiau paskutinis įvartis su sirena - tarsi smūgis į galvą iš už nugaros. Jaučiuosi taip, tarsi būtų, atsiprašant, prikakoję į dušią".

Reikia tikėtis, kad iš šios pamokos Gedimino auklėtiniai pasimokė ir panašių nutikimų ketvirtadienį neįvyks.

"Gal trečias kartas nemeluos ir pagaliau įveiksime šiauliečius. Mūsų gretose dėl geltonių kortelių limito negalės rungtyniauti Dmitrijus Šiškinas ir Jegoras Potapovas, tačiau žaidžiame namuose ir privalome kautis tik dėl pergalės", - pabrėžė G. Jarmalavičius.

"Klaipėdos granitas" su 20 taškų (4 pergalės, 8 lygiosios, 14 pralaimėjimų) Lietuvos futbolo A lygos turnyro lentelėje žengia devintas, "Šiaulių" futbolininkai su 14 taškų (3 pergalės, 5 lygiosios, 18 pralaimėjimų) - dešimti. Jei klaipėdiečiai įveiks ar net sužais lygiosiomis su šiauliečiais, pakils į aštuntąją turnyro lentelės vietą.    

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder