Kelialapis į finalą - Bručkų šeimynai

Kelialapis į finalą - Bručkų šeimynai

Prasidėjo atrankinės varžybos į 37-ąjį Kazimiero Budrio taurės šeimų krepšinio turnyrą. Kaip ir pernai, jos vyks septyniuose Lietuvos miestuose ir miesteliuose bei bus skirtos žymiems krepšininkams, treneriams, visuomenininkams atminti.

Jau antrasis toks turnyras, skirtas Sigitui Urmulevičiui (pedagogas, krepšininkas) atminti, įvyko Švėkšnoje.

Į šį turnyrą, kuriame nuo šių metų penketuke privalo rungtyniauti bent viena dailiosios lyties atstovė, susirinko trys komandos: Budriai (Klaipėda), Bručkai (Gargždai) ir Stoniai (Švėkšna). Taip pat turėjo dalyvauti Puškoriai iš Kretingos, tačiau keli jų žaidėjai susirgo ir jie Švėkšnoje nepasirodė.

Pirmose rungtynėse Bručkai rezultatu 76:56 nugalėjo Budrius. Taip pat Budrius įveikė ir Stoniai - 89:62. Taigi, dėl pirmosios vietos ir kelialapio gegužės mėnesį dalyvauti didžiajame K. Budrio taurės finale susigrūmė Bručkai ir Stoniai. Šįkart po atkaklios ir gražios kovos pergalę rezultatu 78:60 iškovojo Bručkai.

Iš nugalėtojų - Bručkų ekipos geriausio žaidėjo prizas įteiktas Dariui, iš Stonių - Artūrui, iš Budrių - Juliui. Komandos apdovanotos taurėmis ir medaliais.

Kitas atrankos turnyras vyks vasario 10 dieną Plungėje. Tai bus Vitui Klimui atminti skirtas turnyras.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder