Karolina Liukaitytė tapo Lietuvos šokių čempione

Karolina Liukaitytė tapo Lietuvos šokių čempione

Antrosios vietos lemtis nebepersekioja LNK žinių orų pranešėjos Karolinos Liukaitytės. Pastaruoju metu jau du kartus - šokių projekte „Kviečiu šokti“ bei „Lithuanian Cup-2011“ šokių čempionate - Karolina su savo šokių partneriu Dainiumi Dimša buvo likę antri.

Dabar Karolina ir Dainius pelynai gali didžiuotis tapę čempionais Lietuvos show dance čempionate. Jie galės atstovauti Lietuvai pasaulio ir Europos show dance čempionatuose.

„Pasiekti pirmos vietos nebuvo lengva. Visų pirma, Dainius turėjo traumą, buvo išsinarinęs pirštą, mes neturėjome daug laiko treniruotėms ir išvydome labai stiprius varžovus. Tačiau jaudulio buvo tikrai mažiau nei per tiesiogines šokių projekto „Kviečiu šokti“ transliacijas“, - prisipažino Karolina.

Pasak LNK žinių orų pranešėjos, šokti su Dainiumi jau pasibaigus šokių projektui, buvo savotiškai keista. „Tarsi tęsėsi tas realybės šou, kuriame dalyvavome. Kita vertus, buvo gaila nepanaudoti tai, ko išmokome ir neiti į priekį. Esame susišokę, vienas kitu pasitikime, po tiesioginio eterio jau nieko nebebijome“, - šypsojosi Karolina.

Mergina išbandė ir asmeniškai savo jėgas, dalyvaudama Lietuvos show dance čempionato solo kategorijoje. Karolina užėmė trečią vietą ir labai ja didžiuojasi, nes varžovių būta labai stiprių.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder