Kam reikėjo apšmeižti "Barcelona" ekipos žvaigždę Leonelį Messi?

Kam reikėjo apšmeižti "Barcelona" ekipos žvaigždę Leonelį Messi?

Lionelį Messi šmeižti ėmęsis Madrido "Real" puolėjas Jose Callejonas pernelyg įsijautė ir pamiršo elementarų padorumą, rašo incidento aplinkybes toliau nagrinėjantys Ispanijos sporto dienraščiai.

Penktadienį spaudos konferencijoje dalyvavęs J. Callejonas kiek netikėtai pažėrė kaltinimų "Barcelona" lyderiui. Pasak "Real" žaidėjo, po dvikovos su "Barcelona" L. Messi net pusantros valandos laukė automobilių stovėjimo aikštelėje tam, kad įžeistų Jose Mourinho asistentą Aitorą Karanką ir gynėją Alvaro Arbeloą, kuris ėjo kartu su nėščia savo žmona.

"L. Messi specialiai laukė pusantros valandos ir aš mačiau, kad jis išvadino A. Karanką "lėle". Aš buvau visai netoli", - tvirtino J. Callejonas.

Ko verti tokie "Real" futbolininko žodžiai, labai greitai išsiaiškino įvykio aplinkybėmis pradėję domėtis žurnalistai. Paaiškėjo, kad "Barcelona" futbolininkai autobusu iš Santiago Bernabeu stadiono išvyko praėjus vos 45 minutėms nuo rungtynių pabaigos, pasiekė Madrido oro uostą ir tuoj pat išskrido į Katalonijos sostinę.

Žurnalistų teiginius patvirtino ir "Barcelona" gynėjas Jordi Alba. Pasak jo, po lygiosiomis 1:1 pasibaigusių rungtynių L. Messi atrodė susikrimtęs, tad kartu su visai futbolininkais sėdo į autobusą ir po automobilių stovėjimo aikštelę nevaikščiojo.

J. Callejono išvedžiojimus kiek netikėtai paneigė ir A. Arbeloa žmona Carlota Ruiz. "Aš ėjau automobilių aikštele ir niekas nematė L. Messi", - savo "Twitter" paskyroje teigė moteris.

Manoma, kad L. Messi apšmeižti J. Callejonas pasirinktas neatsitiktinai. Jei dėl nepasitvirtinusių kaltinimų ir šmeižto futbolininkui būtų pritaikytos kokios nors drausminės sankcijos, "Real" nuo to labai nenukentėtų, nes puolėjas ir taip dažniau šildo atsarginių suolelį, nei rungtyniauja.

Šeštadienį L. Messi šmeižto kampaniją pratęsė Madrido dienraštis "Marca", ėmęs svarstyti, ar rungtynių metu argentinietis nusispjovė Madrido "Real" atsarginių žaidėjų suolelio link.

Pats "Barcelona" lyderis į jokius jam mestus kaltinimus nereaguoja.

Dienraščio "Sport" teigimu, Ispanijos sostinės komanda žūt būt norėtų sumenkinti L. Messi įvaizdį dėl kelių priežasčių. Manoma, kad "Real" atstovams itin nepatiko neseniai kompanijos "IMG Consulting" atliktas sportininkų įvaizdžio tyrimas. Jo rezultatai nepalankūs "Real" lyderiui C. Ronaldo, kuris surinko vos 23 procentus balsų ir nusileido ne tik teigiamiausiai įvertinam L. Messi (53,8 proc.), bet ir teniso superžvaigždei Rogeriui Federeriui (25 proc.).

Dar vienas aspektas, galėjęs paskatinti "Real" pradėti šmeižto kampaniją, yra naujasis L. Messi kontraktas, kurį futbolininkas su "Barcelona" netrukus pasirašys. Neabejojama, kad ši naujiena žiniasklaidos priemonėse bus paskelbta itin plačiai, tad Ispanijos sostinės ekipai veikiausiai būtų naudinga, kad kartu skambėtų ir bent kelios neigiamos gaidelės apie Katalonijos ekipos lyderį.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder