Jonas Truchanovičius grįžta į ritmą

Jonas Truchanovičius grįžta į ritmą

Penkiskart Lietuvos čempiono Klaipėdos "Dragūno" stovykloje nuotaikos gerėja - pamažu į ritmą sugrįžta ir vis dažniau varžovus pavojingomis atakomis terorizuoja vienas iš ekipos lyderių Jonas Truchanovičius.

Jis kurį laiką gydėsi kaklo ir peties traumas.

"Po Europos rankinio federacijos (EHF) taurės varžybų Austrijoje su devyniskart Austrijos čempionais "Bregenz" rankininkais kurį laiką sportavau tik simboliškai - pagal individualią programą. 20 dienų man buvo leidžiami vaistai, tad negalėjau gauti didelio krūvio. Džiugu, kad reabilitacija padėjo - nebejaučiu kaklo ir peties skausmų", - džiaugsmu tryško J. Truchanovičius.

Šis aukštaūgis rankininkas praėjusį savaitgalį Lietuvos "Vivus.lt rankinio lygos" dvikovoje su Kauno LSU ekipa įmetė 5 įvarčius ir padėjo "Dragūnui" iškovoti pergalę rezultatu 28:19 (13:9).

"Dragūnas" Lietuvos čempionate neturi lygių - iškovojo visas keturias pergales ir niekam neužleidžia lyderio pozicijų.

"Komandoje atmosfera - gera. Smagu, kad jaunimas įsiliejo į komandą ir rungtyniauja vis drąsiau. Naujokai prieš sezono pradžią surengė susipažinimo vakarėlį ir galbūt tai jiems padėjo jaustis drąsiau", - neslėpdamas šypsenos pasakojo J. Truchanovičius.

"Dragūno" ekipą artimiausiu metu gali papildyti ir legionierius - peržiūroje dalyvauja ukrainietis žaidėjas", - pridūrė jis.

Iki lapkričio 5 dienos Lietuvos "Vivus.lt rankinio lygos" čempionate yra pertrauka, tačiau dragūniečiai atsipalaiduoti neketina - būrys Klaipėdos ekipos žaidėjų vilkės Lietuvos rinktinės marškinėlius dvikovose su danais ir baltarusiais.

"Kviečia ir mane į šalies rinktinę. Pagaliau vėl užsivilksiu Lietuvos rinktinės marškinėlius", - džiaugėsi J. Truchanovičius.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder