Jonas Kazlauskas Toronto "Raptors" klubą kaltina arogantiškumu

Jonas Kazlauskas Toronto "Raptors" klubą kaltina arogantiškumu

Vyriausiajam Lietuvos krepšinio rinktinės treneriui Jonui Kazlauskui nerimą kelia vidurio puolėjo Jono Valančiūno situacija. Toronto „Raptors“ jo nenori į rinktinę išleisti nė dienos anksčiau, nei tai numatyta FIBA ir NBA sutartyje. Tai reiškia, kad J. Valančiūnas prie rinktinės prisidės tik kitą savaitę, kai iki Senojo žemyno pirmenybių bus likusios tik 5 savaitės.

Nesu patenkintas šia situacija – žurnalistams sakė jau Kaune rengiamoje stovykloje treneris J.Kazlauskas. – Tikėjausi, kad Jonas atvyks anksčiau ir bent jau stebės, kaip mes ruošiamės čempionatui. O dabar mums teks daug dalykų kartoti, nes Jono treniruotėse nebuvo.

Kai kurie NBA klubai bendradarbiauja su Europos ekipomis, pasitikėdami vieni kitais ir siekdami abipusės naudos. Ir yra klubai, kurie yra labai arogantiški. Juk J. Valančiūnui dar teks adaptuotis atvažiavus.

„Raptors“ itin laikosi sutarties, pasirašytos su FIBA: žaidėjai privalo į treniruočių stovyklas atvykti ne vėliau kaip 5 savaitės iki čempionato. Jeigu jam klubas draudžia sportuoti ir galvoja, kad kiekvienas prisilietimas sugadins tą vaikiną, tai bent jau jis galėjo leisti J.Valančiūnui stebėti mūsų treniruotes“.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder