J.Kazlauskas prieš Eurolygos ketvirtfinalį: laukia sunkus mūšis

J.Kazlauskas prieš Eurolygos ketvirtfinalį: laukia sunkus mūšis

Jonas Kazlauskas prieš šįvakar vyksiantį Eurolygos ketvirtfinalį tarp CSKA ir Bilbao “Gescrap” akcentavo, jog Ispanijos klubą pavojingu daro ne tik labai patyrę žaidėjai, bet ir puiki komandinė dvasia.

Treneris sakė: “Daug dabartinių Bilbao klubo žaidėjų yra atstovavę tokiems krepšinio milžinams kaip Madrido “Real”, “Barcelona”, Tel Avivo “Maccabi” ir ten atliko svarbius vaidmenis: Alexas Mumbru, Raulis Lopezas, Roger Grimau, D’oras Fisheris. Puikus kolektyvas. Bilbao šį sezoną jau daug pasiekė. Žaisdami su mumis jie nejaus spaudimo ir tai pavojinga”.

Anot J.Kazlausko tarp aštuonių klubų, kurie pateko į Eurolygos atkrintamąsias varžybas, silpnų nėra ir nerimta būtų kažkurią komandą per anskti nurašyti.

“Bilbao ekipa “Top-16” etape išstūmė “Real”, įveikė Sienos “Montepaschi”. Vadinasi, jie gali nugalėti bet kurį varžovą. “Gescrap” susideda iš krepšininkų, kurie žino, ką veikti aikštėje: kada susitelkti, kada paspausti, kada provokuoti. Bus mūšis”, - teigė CSKA treneris.

Eurolygos ketvirtfinalyje bus žaidžiama iki 3 pergalių. Pirmieji du CSKA ir “Gescrap” mačai vyks Maskvoje, po to numatytos dvejos rungtynės Bilbao, o – jei reikės – penktoji dvikova vėl bus žaidžiama Rusijoje.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder