Jaunimo olimpiadoje - dar vienas medalis Lietuvai

Jaunimo olimpiadoje - dar vienas medalis Lietuvai

Singapūre vykstančių pirmųjų jaunimo (14-18 metų) vasaros olimpinių žaidynių šiuolaikinės penkiakovės varžybų mišrių komandų keturkovėje (be jojimo) antradienį Lietuvos atstovas Lukas Kontrimavičius su Rusijos sportininke Gulnaz Gubaidulina iškovojo bronzos medalius.

18-metis lietuvis ir jo bendraamžė Rusijos atstovė surinko 4566 taškus.

Nugalėjo ukrainietė Anastasija Spas ir rusas Ilja Šugarovas, surinkę 4638 taškus. Sidabro medalius pelnė kinė Džu Vendzing (Zhu Wenjing) ir Pietų Korėjos atstovas Kim De Bomas (Kim Dae Beom, 4600 tšk.).

17-metė lietuvė Gintarė Venčkauskaitė ir čekas Martinas Bilko su 4428 taškais liko devinti.

Pirmojoje rungtyje - fechtavimo varžybose - G. Vaičekauskaitė ir M. Bilko užėmė 18-ąją vietą (760 tšk.), o L. Kontrimavičius ir G. Gubaidulina buvo 22-i (710 tšk.). Antrojoje rungtyje - 200 m plaukimo laisvuoju stiliumi varžybose - L. Kontrimavičius su komandos drauge buvo antri (1372 tšk.), o L. Vaičekauskaitė su partneriu užėmė 12-ąją vietą (1300 tšk.) . L. Kontrimavičius ir G. Gubaidulina (startavo 14-i) laimėjo bėgimo ir šaudymo varžybas (2484 tšk.), o G. Vaičekauskaitė ir M. Bilko (startavo 17-i) šioje rungtyje buvo penkti (2368 tšk.).

Varžybose dalyvavo 24 duetai.

Kaip žinoma, 18-metis irkluotojas Rolandas Maščinskas iškovojo aukso medalį vienviečių valčių irklavimo varžybose, dziudo varžybose Laura Naginskaitė (svorio kategorija iki 63 kg) pelnė bronzą, o į finalus iškopę du Lietuvos boksininkai - Evaldas Petrauskas (60 kg) ir Ričardas Kuncaitis (64 kg) užsitikrino mažiausiai sidabro medalius.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder