Jaunieji Klaipėdos ritulininkai - antri

Jaunieji Klaipėdos ritulininkai - antri

Po vasaros atostogų susirinkę ir pasitreniravę vos keletą savaičių HC "Klaipėda" dešimtmečiai ledo ritulininkai dalyvavo pirmose naujo sezono varžybose Liepojoje (Latvija).

Klaipėdiečiai dvi dienas Liepojoje vykusiame tarptautiniame turnyre "Amber Puck Kids 2017" iškovojo antrąją vietą ir į namus sugrįžo pasipuošę sidabro medaliais.

Turnyre dalyvavo aštuonios komandos iš visų trijų Baltijos šalių - šešios iš Latvijos bei po vieną iš Lietuvos ir Estijos.

Dalyviai buvo padalinti į dvi grupes. HC "Klaipėda" rungtyniavo B grupėje kartu su "Ogre Juniors", "Brocenu NBJSS" ir HS "Marupe 1" komandomis iš Rygos.

Uostamiesčio jaunieji ledo ritulininkai savo grupėje didelio pasipriešinimo nesulaukė. Pirmos rungtynės su "Brocenu NBJSS" mūsų komandai buvo geras apšilimas: varžovai buvo nugalėti rezultatu 5:1. Po du įvarčius pelnė Georgijus Pavliukovas ir Michailas Puzikovas, vieną - Arijus Benderavičius.

Ir per kitus du susitikimus grupėje ryškiai aikštelėje dominavo Klaipėdos berniukai.

HS "Marupe 1" komanda buvo nugalėta net 11:4. Po du įvarčius įmušė Deimantas Šulinskas, Jokūbas Mostavičius ir Magnas Butkus, po vieną - Markas Vitauskis, G. Pavliukovas, M. Puzikovas, Tauras Giedra ir Aistis Sobutas.

Na, o "Ogre Juniors" komanda buvo įveikta rezultatu 9:0. Dukart pasižymėjo D. Šulinskas, po sykį - A. Sobutas, M. Butkus, Borisas Kožuščenka, Robertas Bartkėnas, M. Vitauskis, G. Pavliukovas ir Ernestas Kanapeckas.

Antroji turnyro diena nebuvo tokia lengva kaip pirmoji. Tapę B grupės nugalėtojais klaipėdiečiai pusfinalyje susirungė su A grupėje antrą vietą užėmusia turnyro šeimininkų "Liepajas SSS" ekipa ir įveikė ją rezultatu 4:1. Šįsyk HC "Klaipėda" komandai du įvarčius pelnė M. Puzikovas, po vieną - J. Mostavičius ir E. Kanapeckas.

Turnyro finale sėkmė nusisuko nuo mūsų komandos. HC "Klaipėda" pralaimėjo komandai iš Rygos "BHC37" rezultatu 3:7. Du įvarčius į rygiečių vartus įmušė G. Pavliukovas, vieną - A. Benderavičius.

Turnyro organizatoriai sugalvojo ir linksmų rungčių, kuriose gerus ritulio valdymo įgūdžius pademonstravo ir HC "Klaipėda" auklėtiniai.

Kamuoliuko žongliravimo lazda rungtyje R. Bartkėnas užėmė trečią vietą. Jis atmušė kamuoliuką į viršų net 46 kartus.

J. Mostavičius ir D. Šulinskas rituliu ant ledo piešė aštuonetus. Per minutę Deimantas nupiešė 13 aštuonetų ir tapo šio konkurso nugalėtoju, o Jokūbas atliko 11 piešinių ir užėmė antrą vietą.

E. Kanapeckas turėjo lazda nuo ledo pakelti ritulį ir įdėti jį į kibirą. Per minutę Ernestui ir dar dviem turnyro dalyviams pavyko tai atlikti po 13 kartų.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder