Ištraukti antrojo Karaliaus Mindaugo taurės etapo burtai

Ištraukti antrojo Karaliaus Mindaugo taurės etapo burtai

Šiandien buvo ištraukti Citadele Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) antrojo etapo burtai.

Paaiškėjo, kad dėl patekimo į turnyro ketvirtfinalį komandos rungsis tokiose porose: Alytaus „Dzūkija“ – „Šiauliai“ / Klaipėdos „Neptūnas-Akvaservis“; Pasvalio „Pieno žvaigždės“ – Kėdainių „Nevėžis-Optibet“.

„Šiaulių“ ir „Neptūno-Akvaservio“ dar laukia atsakomasis pirmojo etapo susitikimas, kuris buvo nukeltas dėl COVID-19 atvejo „Šiaulių“ klube.

Antrajame etape poros žaidžia dvejas rungtynes (namie ir išvykoje). Antrosios rungtynės vyksta komandos, praėjusiame „Betsafe-LKL“ sezone užėmusios aukštesnę vietą, aikštelėje.

Antrąsias rungtynes namie žais pasvaliečiai, praėjusiame sezone užėmę 7 vietą, tuo metu kitoje poroje šis klausimas bus atsakytas tik pasibaigus pirmojo etapo dvikovai tarp Šiaulių ir Klaipėdos ekipų.

Iš kiekvienos poros į ketvirtfinalį pateks ta komanda, kurios bendras abiejų rungtynių įmestų – praleistų taškų skirtumas bus geresnis. Jeigu pasibaigus antroms rungtynėms abiejų komandų bendras įmestų – praleistų taškų skirtumas bus lygus, tuomet turės būti žaidžiamas pratęsimas arba tiek pratęsimų, kol bus išaiškintas poros nugalėtojas.

Pirmieji šio etapo susitikimai turėtų būti žaidžiami lapkričio 17–20 dienomis, o antrieji – gruodžio 2–3 d.

Ketvirtfinalio etape vietą jau užsitikrino šeši klubai – Kauno „Žalgiris“, Vilniaus „Rytas“, Panevėžio „Lietkabelis“, Klaipėdos „Neptūnas“, Utenos „Juventus“ ir Prienų „CBet“.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder