Ispanijos rinktinė finale žada atakuoti

Ispanijos rinktinė finale žada atakuoti

Ispanijos rinktinė Europos čempionato finale ketina demonstruoti atakuojantį futbolą.

Senojo žemyno čempionų titulą ginsiančios ekipos strategas Vicente Del Bosque užsiminė startinėje sudėtyje numatęs vietą trims atakuojantiems žaidėjams, tačiau ekspertai tebespėlioja, ar tai nereikš viso labo vieno nominalaus puolėjo.

"Mes esame priversti daugiau atakuoti nei gintis, nes ekipoje yra tą sugebančių daryti futbolininkų,- sakė Del Bosque. - Futbolas žengia į priekį, komandos sudėtis keičiasi, tačiau principas išlieka tas pats. Žaisime taip, kaip visuomet."

Kol kas ispanų statinėje vienuolikėje šiose pirmenybėse žaisdavo arba vienas puolėjas - Fernando Torresas arba Alvaro Negredo - arba į priekį buvo pastumiamas saugas Cescas Fabregasas. Be to, manoma, kad šį vakarą vienuolikėje gali nelikti vietos akivaizdžiai pavargusiam atakų organizatoriui Davidui Silvai, kurį pretenduoja pakeisti Pedro.

Tuo metu Italijos rinktinės treneris Cesare Prandelli teigė: "Komanda, kurioje yra Andrea Pirlo, Claudio Marchisio ir Riccardo Montolivo visuomet nori žaisti tikrą futbolą. Finalas bus atviras, kadangi abi rinktinės žaidė panašiai - negaliu įžvelgti esminių skirtumų."

To metu ispanų saugas Xavi apie būsimų varžovų žaidimo stilių sakė: "Žiūrėsime, ką nuspręs jų treneris. Dabar demonstruojamas stilius nėra toks, koks buvo anksčiau - italai nori kontroliuoti kamuolį, turi puikią komandą ir tą jau įrodė."

Del Bosque pridūrė: "Italija pasikeitė, pagerino savo žaidimą ir šiame čempionate su kiekvienu maču atrodo vis geriau, tad nusipelnė patekti į finalą. Manau, kad prieš finalą savo stiliaus jie nekeis."

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder