Iš ligos patalo – į didvyrių gretas

Iš ligos patalo – į didvyrių gretas

Klaipėdos „Neptūnas“ į krepšinio istorijos metraščius įsirašė dar vieną skambią pergalę, sudrebinusią Senąjį žemyną – rezultatu 72:68 palaužė beveik šimtmetį gyvuojančią vieną iš tituluočiausių Graikijos ekipų – Saloniukų „Arį“. Šįkart rungtynių didvyriu tapo paskutinę dvikovos minutę rezultatą persveriantį tritaškį pataikęs (64:63), o dar po kelių sekundžių ir du taškus su pražanga pelnęs „Neptūno“ komandos kapitonas Martynas Mažeika.

Klaipėdos ekipos senbuvis prieš rungtynes keturias dienas pragulėjo ligos patale, net nesitreniravo su komanda, tačiau tai jam nesutrukdė surengti vieną įsimintiniausių jo karjeros pasirodymų. M. Mažeika prie „Neptūno“ pergalės šįkart pridėjo 16 taškų ir buvo itin pastebimas.

„Dar šiandien ryte buvo pakilusi kūno temperatūra, tačiau net nebuvo minčių, kad galėčiau praleisti šias „Neptūnui“ itin svarbias rungtynes. Iš prigimties esu kovotojas ir žinojau, kad atiduosiu visas jėgas. Džiugu, kad iškovojome šią pergalę ir turime vilčių patekti į Europos taurės turnyro aštuntfinalį“, - „Vakarų ekspresui“ sakė neptūnietis.

Anot jo, pergalę lėmė puikus visos komandos darbas.

„Didžiulį darbą atliko būtent nusiteikimas. Mes buvome įsprausti į kampą, žinojome, kad negalime pralaimėti. Stengėmės išpildyti visus trenerio nurodymus ir labai džiaugiamės, jog pavyko laimėti. Ar nebijojau imtis iniciatyvos persverti rezultatą? Net negalvojau apie tai, nes gauni kamuolį, matai, kad esi puslaisvis ir meti. Džiugu, kad tie keli metimai padėjo mums išsiveržti į priekį ir pergalės jau nebepaleisti. Prieš šias rungtynes žinojome, kad turime žengti du žingsnius, kad patektume į kitą etapą. Pergalę namuose prieš Salonikų „Aris“ iškovojome, o dabar važiuosime į Berlyną ir ten stengsimės padaryti tą patį“, - ryžtingai kalbėjo M. Mažeika.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder