Iš Lenkijos - su medaliais ir taurėmis

Iš Lenkijos - su medaliais ir taurėmis

Lenkijoje, Olecko mieste, vykusiose tradicinėse tarptautinėse šio miesto plaukimo su pelekais taurės varžybos, kuriose dalyvavo 120 sportininkų (11 klubų) iš Estijos, Baltarusijos, Lietuvos ir Lenkijos, pergales skynė ir Klaipėdos "Gintaro" sporto centro plaukikai.

Jauniausioje grupėje mūsų miesto atstovės Alantė Vanagaitė ir Ariana Syčiovaitė iškovojo atitinkamai antrąją ir trečiąją vietas.

Neda Vasiliauskaitė (jaunių grupė), Egidijus Lunskis (suaugusiųjų grupė) trikovėje iškovojo antros vietos taurę, o Laura Vareikaitė (suaugusiųjų grupė) - pirmos vietos taurę.

Komandinėje įskaitoje Klaipėdos "Gintaro" komanda užėmė antrąją vietą, vos 11 taškų persvara nusileidusi šeimininkams - Olecko "Amfiprion" klubui.

"Visi sportininkai buvo apdovanoti atminimo dovanėlėmis. Pasibaigus varžyboms ir apdovanojimams, sportininkai neskubėjo skirstytis namo. Olecko mero iniciatyva vyko loterija, kuri laimės suteikė ir mūsų sportininkams. Didžiausias prizas - televizorius iškeliavo į Vilnių, o vienas iš stambiausių laimėjimų - elektrinis paspirtukas - atiteko mūsiškei Mildai Emužytei. Kiti dalyviai džiaugėsi ausinukais, telefonų akumuliatoriais, asmenukių lazdelėmis ir kitais prizais. Šios varžybos Klaipėdos sportininkams paliko neišdildomą įspūdį ir puikių prisiminimų", - džiaugėsi "Gintaro" sporto centro plaukimo su pelekais trenerė Felicita Vaitkutė.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder