Iš klinikų išleistą Arvydą Sabonį slaugys žmona

Iš klinikų išleistą Arvydą Sabonį slaugys žmona

Antradienį iš Kauno klinikų išleidžiamas legendinis Lietuvos krepšininkas Arvydas Sabonis nestokojo geros nuotaikos ir pasakojo, kad bent pusę metų reikės gyventi laikantis griežtų gydytojų nurodymų. Humoro jausmo nestokojantis 46-erių krepšininkas juokavo, kad gydytojai jam uždraudė beveik viską.

"Man dabar sakė – rūkyt negali, išgert negali, krepšinio žaisti negali. Liko tik seksas iš tų, kas patinka", - šmaikštavo A.Sabonis.

Krepšininkas nuoširdžiai dėkojo medikams, padovanojusiems jam antrąjį gimtadienį. "Esu nepaprastai dėkingas visiems gydytojams, pradedant greitosios pagalbos ir čia, Klinikose, už padovanotą antrąjį gimtadienį", – dėkingumo neslėpė sportininkas.

A.Sabonis pripažino, kad pastarasis mėnuo iki ligos buvo itin sudėtingas – tekdavo dažnai keliauti, eiti Europos čempionato ambasadoriaus pareigas.

Krepšininkas teigia į sanatoriją nevažiuosiantis, ilsėsis su šeima namuose. Paklaustas, ar neplanuoja grįžti į Ispaniją, A.Sabonis atsakė: "Ispanija yra etapas ir viskas. Aš visą laiką čia, Lietuvoje gyvenu".

Infarktas A.Sabonį ištiko praeitą antradienį. Gydytojų teigimu, infarktas buvo nedidelis, širdies raumuo nenukentėjo, o tai medikams leido tikėtis puikių gydymo rezultatų.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder