Įnirtingoje „Šilutės“ ir „Neptūno-Akvaservis“ dvikovoje – šeimininkų triumfas

Įnirtingoje „Šilutės“ ir „Neptūno-Akvaservis“ dvikovoje – šeimininkų triumfas

Šilutės „Šilutė“ (6-2) Nacionalinėje krepšinio lygoje (Mezon-NKL) įsirašė eilinę pergalę po to, kai 83:81 (17:19, 31:18, 18:18, 17:26) palaužė Klaipėdos „Neptūno-Akvaservis“ (5-3) pasipriešinimą.

Šeimininkams pirmoji rungtynių dalis klostėsi kur kas geriau ir po spurto 11:0 antrajame kėlinyje jie įgijo 8 taškų pranašumą (34:26), o komandoms prieš patraukiant į rūbines „Šilutė“ pirmavo 48:37.

Klaipėdiečiai turėjo identišką deficitą ir po trijų kėlinių, tačiau ekipa lemiame ketvirtyje atgimė tarsi feniksas iš pelenų. Pačioje kėlinio pradžioje „Neptūnas-Akvaservis“ spurtavo 8:0 ir sumažino deficitą iki keturių taškų (65:69).

Iki rungtynių pabaigos likus kiek mažiau nei minutei prasidėjo tikroji rungtynių atomazga. Mindaugas Stašys įmetė vieną baudos metimą iš dviejų ir rezultatą išlygino, tačiau jau kitos atakos metu Justas Nausėda pataikė metimą iš po krepšio ir šeimininkams sugrąžino dviejų taškų persvarą.

Svečiams buvo likusios 17 sekundžių, tačiau M.Stašio dvitaškis tikslo nepasiekė ir jo ekipai teko pripažinti varžovų pranašumą.

„Šilutė“: Oetjenas Brownas 17, Justas Nausėdas 16, Evaldas Džiaugys 15.

„Neptūnas-Akvaservis“: Deividas Anužis 21 (7/9 metimai), Mantas Šerkšnas 18, Deividas Keburys 15.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder