Į universiadą - trylika KU studentų

Į universiadą - trylika KU studentų

2013 metų pasaulio studentų žaidynėse, vadinamojoje universiadoje, liepos 6-17 dienomis Kazanėje (Rusija) varžysis net 13 Klaipėdos universiteto (KU) sportininkų. Klaipėdiečiai turi vilčių iškovoti medalių.

Trečiadienį į Kazanę išvyksta net šeši sunkiaatlečiai: Aleksandra Stepanova, Mantas Vitkauskas, Marius Mickevičius, Tomas Li-čin-hai, Žygimantas Stanulis ir Sergejus Lichavojus (Sergej Lichavoj), trys irkluotojai: Marius Ralickas, Dovydas ir Rokas Balsiai, du laisvųjų imtynių atstovai: Jonas Rudavičius ir Šarūnas Jurčys bei sambo imtynininkas Valdas Kanapeckas.

Kartu su jais vyksta Klaipėdos universiteto sporto klubo pirmininkė Genovaitė Avižonienė ir Lietuvos sunkiosios atletikos rinktinės treneris Bronislavas Vyšniauskas.

"Turime gražų būrį aukščiausio lygio sportininkų. Tai dar įrodo, kad Klaipėdos sporto klubas atlieka naudingą darbą. Tikiuosi, kad iš universiados bus parvežtas nors vienas medalis", - "Vakarų ekspresui" sakė Klaipėdos universiteto rektorius Vaidutis Laurėnas.

Šis profesorius visada nuoširdžiai palaiko sportininkus, nuolat lankose krepšinio ir kitose varžybose. Dažnai su Klaipėdos universiteto vėliava išlydi sportininkus į varžybas.

Tą patį jis padarė ir šįkart.

"Kovokite garbingai ir iš širdies. Tuomet jus lydės sėkmė ir pergalės bus jūsų nuolatinis palydovas", - apsilankęs sunkiaatlečių treniruoklių salėje kalbėjo V. Laurėnas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder