Į Milaną išvyko nukraujavęs

Į Milaną išvyko nukraujavęs

Šiandien 21 val. (Lietuvos laiku) Klaipėdos "Neptūnas" Milane žais trečiąsias Europos krepšinio taurės turnyro "Last 32" etapo rungtynes su vietos "Emporio Armani" (Italija) ekipa. Šią dvikovą tiesiogiai transliuos LRT Kultūros kanalas.

Neptūniečiai pirmadienio rytą iš Klaipėdos į pasaulio madų sostine tituluojamą Milaną išvyko prastos nuotaikos: išvakarėse sužinojo, kad vienas iš dviejų komandos įžaidėjų - Mindaugas Girdžiūnas kurį laiką negalės padėti ekipai.

Lūžo riešas

M. Girdžiūnui per šeštadienį "Švyturio" arenoje vykusią nesėkmingą dvikovą su Panevėžio "Lietkabeliu" (klaipėdiečiai pralaimėjo rezultatu 70:74) lūžo riešas. M. Girdžiūno ranka įtvirtinta į gipsą.

"Du kaulai lūžo tokioje vietoje, kur yra prasta kraujotaka. Gali būti, kad gydymas užtruks. Krepšininkas gali ilgam iškristi iš rikiuotės", - situaciją aiškino "Neptūno" komandos gydytojas Giedrius Sabaliauskas.

Likę tik su vienu įžaidėju Danieliu Juingu "Neptūno" treneriai buvo priversti susigrąžinti Lauryną Beliauską, kuris šį sezoną rungtyniavo kitoje uostamiesčio ekipoje "Nafta-Uni-Akviservis". Šis krepšininkas išskrido į Milaną.

Be to, praėjusią savaitę per dvikovą su Berlyno "Alba" nosis lūžo "Neptūno" aukštaūgiui Vytautui Šarakauskui, tačiau jam tai ne naujiena ir krepšininkas per skausmus žengia į aikštę padėti "Neptūnui".

Turnyrinėje lentelėje - sumaištis

Šio vakaro "Neptūno" varžovė "Emporio Armani" ekipa - itin galinga ir laikoma J pogrupio lydere. Milano krepšininkai yra pikti dėl to, jog Europos krepšinio taurės turnyro "Last 32" etapo pirmose rungtynėse išvykoje rezultatu 67:83 nusileido Berlyno "Albos" (Vokietija) ekipai. Antrose rungtynėse italai net 41 taško skirtumu - 95:54 sutriuškino Salonikų "Ario" (Graikija) komandą. Taigi, šiame pogrupyje - visiška nežinomybė, kadangi "Neptūnas" namuose rezultatu 73:65 palaužė "Albą", tačiau prieš tai klaipėdiečiai išvykoje rezultatu 58:84 nusileido "Ario" ekipai. Visos J grupės komandos yra iškovojusios po vieną pergalę.

Sausio 26 dieną (antradienį) 19.45 val. neptūniečiai ir "Emporio Armani" jau kausis "Švyturio" arenoje. Dieną prieš šias rungtynes, sausio 23-iąją (šeštadienį), 18 val. "Neptūnas" "Švyturio" arenoje susitiks su "Šiaulių" ekipa (tai bus LKL dvikova).

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder